Cara Delevingne: Αυτή είναι η νέα της σύντροφoς - Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν


Cara Delevingne: Αυτή είναι η νέα της σύντροφoς - Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν

Οι διακοπές τους στο Portofino.

Tο 2020 και μετά από δυο χρόνια αγάπης και αφοσίωσης, η Cara Delevingne χωρίζει με την Ashley Benson, έκτοτε η προσωπική ζωή του διάσημου μοντέλου δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 όπου φήμες την ήθελαν ζευγάρι με την Sienna Miller.

Σήμερα, η Cara όπως φαίνεται βρήκε νέα σύντροφο με την οποία περνάει ένα μέρος από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πόρτοφινο. Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Minke η οποία διατηρεί χαμηλό προφίλ. Το διάσημο μοντέλο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι αμφιφυλόφιλη γι’ αυτό δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται.

Το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει μια μέρα στη Βενετία απαθανατίζοντας με μια selfie τρυφερές στιγμές τους όπου αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

"Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιομοδίτικες αρχές. Δεν ήξερα κανέναν γκέι", είχε πει αρχικά για να συνεχίσει: "Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας… δεν είχα επίγνωση του ότι ήμουν ομοφοβική. Με απωθούσε η ιδέα να είμαι με σύντροφο του ίδιου φύλου", δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της στο podcast του Goop με οικοδέσποινα την Gwyneth Paltrow. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Cara Delevingne, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4614 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3857 s // Total time: 2.8472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X