Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί [βίντεο]

\"Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν...Έχω άπειρες ατέλειες\".

Την καθημερινότητα της όπως και τους προβληματισμούς και τις σκέψεις που έχει μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ιωάννα Τούνη, στους followers της.

Η γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματίας, το μεσημέρι της Τρίτης, 7 Ιουνίου, με αφορμή τις Πανελλαδικές εξετάσεις, βρήκε ευκαιρία να κάνει μια κατάθεση ψυχής, περνώντας το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Θα με πεθάνει" [βίντεο]

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πρώτη φορά, το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, μέσα από φωτογραφίες, αποκαλύπτωντας πως πάσχει από γυροειδής Αλωπεκία.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε. Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή.Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ιωαννα τουνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3043 s (233 Queries.) // Parse time: 0.5090 s // Total time: 3.8134 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X