Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξήγηση που έδωσε για την αναβολή της βάφτισης της μικρής Ada [βίντεο]


Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξήγηση που έδωσε για την αναβολή της βάφτισης της μικρής Ada [βίντεο]

Θα γινόταν η νονά της. 

Αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη βάφτιση της μικρής Adas, κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη, και ο λόγος ήταν…η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στο μυστήριο της βάφτισης που θα γινόταν την Δευτέρα, 6 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: "Aφήστε, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από..." [εικόνα]

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε ανάρτηση που έκανε σε instastories της τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το ζήτημα και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις, στα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και έκαναν λόγο πως είχε γίνει κανονικά το μυστήριο, χωρίς την παρουσία της ωστόσο.

Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει τα ακόλουθα: "Να σας πω και για την που με ρωτάτε, η βάφτιση ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάφτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ. Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάφτιση, η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη. Σύντομα ελπίζω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, σισσυ χρηστιδου, ada, βαφτιση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0391 s // Total time: 0.0446 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X