4+1 Tommy Jeans looks που θα σε αναδείξουν φέτος το καλοκαίρι!


4+1 Tommy Jeans looks που θα σε αναδείξουν φέτος το καλοκαίρι!

Εμπνευσμένα από την πιο fun χρωματική παλέτα. 

Πόσο αγαπάμε τους καλοκαιρινούς μήνες να φοράμε χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα, δεν φαντάζεστε! Βάζουμε μια άνω τελεία στα "μουντή" χρωματική παλέτα και λέμε ΝΑΙ σε ότι πιο χαρούμενο, ιδιαίτερο και fun, έτσι ώστε η εικόνα μας να συμβαδίζει ή να παρασέρνει κάποιες φορές τη διάθεσή μας! Αυτή μας την ανάγκη για να ζήσουμε σε πιο loud ρυθμούς, και να παίξουμε σε πιο παιχνιδιάρικα στυλ, μας καλύπτει απόλυτα η νέα SS22 Tommy Jeans συλλογή με τίτλο Sunset Tribe, αφού το brand αντιλαμβάνεται κάθε φορά πλήρως την ανάγκη που έχουμε για ανανέωση και για να αναδείξουμε την πολύπλευρη προσωπικότητά μας!

Στη νέα Tommy Jeans συλλογή, θα βρούμε κομμάτια που συμβαδίζουν απόλυτα με τις τάσεις της μόδας, ωστόσο, αφήνουν περιθώριο και σε εμάς να τα φορέσουμε… και όχι να μας φορέσουν. Μας επιτρέπουν με τους κατάλληλους συνδυασμούς και πρόσθετα αξεσουάρ να κάνουμε το στυλ δικό μας, και να ξεχωρίσουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Παράλληλα, είναι «έξυπνα» κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά, διευρύνοντας έτσι τις στιλιστικές μας επιλογές, ανάλογα με την περίσταση, αλλά και την ώρα.

Να θυμάστε πως η τάση του φετινού καλοκαιριού είναι οι τολμηροί χρωματικοί συνδυασμο, τα φλοραλ, οι (σούπερ) μίνι φούστες, το sporty look… και τα ολόλευκα σύνολα! Διαλέξτε την τάση που σας ταιριάζει ή που θέλετε να δοκιμάσετε και προχωρήστε στις έξυπνες αγορές που θα σας απογειώσουν το στυλ! 

Εμείς ειπλέξαμε και σας προτείνουμε πιο κάτω 4+1 Tommy Jeans looks από τη νέα SS22 συλλογή! 

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags Tommy Hilfiger, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9658 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3458 s // Total time: 2.3115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X