Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα: "Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά" [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα: "Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά" [βίντεο]

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αποχώρησαν από το Asia Express.

Toν Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Ιουνίου, ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή "After Dark". 

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της χρονιάς, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία πουε είχε από το σύντομο ταξίδι τους στο reality, "Asia Express", και για τον λόγο που πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το παιχνίδι, μόλις μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση τους από την Ελλάδα.

Όπως μας αποκάλυψαν, ο κύριος λόγος ήταν πως επειδή πρόκειται να παντρευτούν τον Άυγουστο, η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

Συγκεκριμένα σχολίασε ο Μαυρίκιος: "Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά".

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Γνώρισε την Ιλάειρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και νονό του [εικόνα]

Με την Ιλάειρα να απαντά: "Η φράση που του είπα, επειδή οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ άσχημες: "Aν δεν καταφέρω να κάνω παιδιά θα φταίς εσύ". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1164 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4102 s // Total time: 2.5267 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X