Τα κοσμικά events που είχαν μεγαλύτερη απήχηση στο ilovestyle.com την τελευταία 10ετία! 


Τα κοσμικά events που είχαν μεγαλύτερη απήχηση στο ilovestyle.com την τελευταία 10ετία! 

Οι κοσμικές συγκεντρώσεις του νησιού που άφησαν εποχή!   

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αγαπημένες στο αναγνωστικό κοινό κατηγορίες στο ilovestyle.com είναι εκείνη των κοσμικών νέων που αργότερα κατά το redesign της ιστοσελίδας μας, μετονομάστηκε σε Social Life. 

Η κάμερα του ilovestyle.com ήταν παρούσα στα μεγαλύτερα events του νησιού συναντώντας εκπροσώπους της κοσμικής και πολιτικής ζωής του τόπου, celebrities και επιφανείς προσωπικότητες. 

Έχουμε καλύψει μέσα στη δεκαετία εκατοντάδες εκδηλώσεις διαφόρων ειδών που αφορούσαν στη μόδα, στην ομορφιά, σε βραβεύσεις των κορυφαίων του νησιού, σε καλλιτεχνικά δρώμενα, φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις κα. Πιο κάτω θα δείτε ποια κοσμικά events απασχόλησαν περισσότερο το αναγνωστικό κοινό της ιστοσελίδας μας σύμφωνα με τα google analytics. 

Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς που κάθε χρόνο επιβραβεύουν τις γυναίκες του νησιού που ξεχώρισαν η κάθε μία στον τομέα της, συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής του νησιού, του πολιτικού κόσμου και εκπροσώπων των media. Οι παρουσίες που περπάτησαν στο ροζ χαλί των βραβείων είναι κατεξοχήν λαμπερές και εντυπωσιακές. 

Στο πάρτι για τα 5χρονα του ilovestyle.com

Το ilovestyle.com γιόρτασε τον Ιούνιο του 2017 τα 5χρονα του με ένα εντυπωσιακό πάρτι στην καρδιά της Λευκωσίας όπου το παρών τους έδωσαν αρκετοί επώνυμοι διασκεδάζοντας και σβήνοντας την τούρτα με την ομάδα του portal μας. 

Στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ με τον Σάκη Ρουβά

Η παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ το 2018 επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους παρευρισκομένους από τον χώρο των media και τον διαφημιστικό κόσμο του νησιού καθώς ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς ανέλαβε τη διασκέδαση σε μία private συναυλία για να γιορτάσει την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για το κανάλι. 

Στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Ramona Filip

Η Ramona Filip είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες στην κοσμική ζωή του νησιού και παράλληλα μία από τις πιο πετυχημένες σχεδιάστριες. Το ilovestyle.com προσκλήθηκε στο ατελιέ της, ανάμεσα σε λαμπερές κυρίες που έδωσαν το παρών τους απολαμβάνοντας τη νέα της συλλογή σε ένα υπέροχο fashion gathering. 

Stoli Original Bar & Club Awards

Η διοργάνωση, Stoli Original Bar & Club Awards, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Λάρνακας όπου εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και πλήθος κόσμου, έζησαν μια ανατρεπτική βραδιά! Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Στικούδη. Ο αγαπημένος κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία. 

Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018

Στο ροζ χαλί της 14ης απονομής των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018" (Μέρος B)

To ροζ χαλί απλώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου όπου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα 14α βραβεία "Madame Figaro Awards Γυναίκες της Χρονιάς 2018" με παρουσιαστές την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αποστόλη Τότσικα και λαμπερούς καλεσμένους. 

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Βουράτε Γειτόνοι”

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας “Βουράτε Γειτόνοι” συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού και βεβαίως τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΣΙΓΜΑ, που έγραψε ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών τους ήταν και η σπουδαία ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου, πραγματοποιώντας την τελευταία δημόσια εμφάνισή της πριν “φύγει” από τη ζωή. 

 

Στο φιλανθρωπικό δείπνο για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ Κύπρου

Η ΟΠΑΠ Κύπρου διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο, σε πολυτελές ξενοδοχείου της Λεμεσού. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανέλαβε ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος ο οποίος ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες. 

Beauty Awards 2020

Σε μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην ομορφιά, η Madame Figaro Κύπρου διοργάνωσε για δεύτερη φορά τα "Beauty Αwards Cyprus", τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Cyprus Eating Awards 2021

Λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της εστίασης, της κυπριακής showbiz, της κοσμικής και της πολιτικής ζωής του νησιού μας, έδωσαν το παρών τους στα 17α Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει σε πολυτελές ξενοδοχείου της Λεμεσού. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Λούης Πατσαλίδης ενώ η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στη σκηνή “ταξιδεύοντας” μουσικά τους παρευρισκομένους. 

Tags 10 χρόνια ilovestyle, ilovestyle, κοσμικα, social life, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8142 s (291 Queries.) // Parse time: 0.4979 s // Total time: 3.3121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X