Οι celebrities που έγιναν μανούλες μέσα στη δεκαετία! 


Οι celebrities που έγιναν μανούλες μέσα στη δεκαετία! 

Η εγκυμοσύνη τους απασχόλησε τα media και συζητήθηκε!   

Τα celebrity news στο ilovestyle.com ανέκαθεν ήταν η δημοφιλέστερη κατηγορία στην ιστοσελίδα μας, καθώς τα νέα των εκπροσώπων της showbiz απασχολούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. 

Μία εξ αυτών και η περίοδος της εγκυμοσύνης γνωστών κυριών της showbiz από διάφορους χώρους. Πιο κάτω επιλέξαμε γνωστές celebrities που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους και η εγκυμοσύνη τους την εκάστοτε περίοδο είχε απασχολήσει έντονα τα media. 

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 

Το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο έφερε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015 η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμάρια. “Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι”, ήταν τα λόγια της Ελένης. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια μέχρι τη γέννηση της μικρής της δεν είχε αναφερθεί ποτέ δημόσια για την εγκυμοσύνη της, παρόλο που τα σημάδια στο σώμα της ήταν εμφανή. 

Το μεσημέρι της 27ης Αυγούστου βάφτισε τη μπέμπα στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Οι ευτυχισμένοι γονείς έδωσαν στη νεοφώτιστη το όνομα Μαρίνα!

ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ 

Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου του 2015 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι που πήραν τα ονόματα, Άγγελος Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή. Η ιστορία του αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz συγκίνησε όλους.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη γέννησε πρόωρα και είχε πολλές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 72 μέρες. “Μάνα… 2 Αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 μέρες ακίνητη, 72 μέρες με έναν ορό στα τρύπια χέρια μου, καισαρική την 33η εβδομάδα, τα μωρά μου 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες…”, εξομολογήθηκε η ίδια λίγο μετά τη γέννηση τους.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2015 ήρθε στον κόσμο το πιο πολυσυζητημένο μωράκι της κυπριακής showbiz. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αν και έφθασε σε γνωστή κλινική της Λευκωσίας τις 7:30 έφερε στον κόσμο την κορούλα της λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ την πήραν στην αγκαλιά τους δακρυσμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι ενώ είχε διαρρεύσει πως η μπέμπα θα έπαιρνε το όνομα Μελίνα. Το ζευγάρι έγινε ξανά γονείς στις 24 Απριλίου του 2019 όταν υποδέχθηκαν το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους ένα υγιέστατο αγοράκι που πήρε το όνομα Ανδρέας

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Το μοντέλο έπιασε στον ύπνο τους πάντες καθώς κάνοντας δηλώσεις στα γενέθλια του Σάκη Ρουβά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι δώρο του πήρε κι εκείνη απάντησε πως το δικό της δώρο έρχεται σε λίγο καιρό. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως επρόκειτο για το τέταρτο τους παιδί. Το ζευγάρι κατάφερε και έκρυψε από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της Κάτιας αφού το μοντέλο περιόρισε τις εμφανίσεις της και η εγκυμοσύνη διέρρευσε μόλις ενάμιση μήνα πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους Απόλλωνα.

Το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 2016 με καισαρική και συμπλήρωσε την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν μαζί με τα άλλα τρία τους παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.

ΣΤΥΛΙΑΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Μια δύσκολη εγκυμοσύνη βίωσαν μαζί ο Λώρης Λοϊζίδης και η Στυλιάνα Μαραγκού. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο έμαθαν πως θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε τρίδυμα. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του την αντίδραση όταν ενημερώθηκε για τα τρίδυμα: “ Έπαθα μεγάλο σοκ. Σιγά σιγά ανακαλύψαμε και το πρόβλημα των τριών παιδιών που ήταν στον ίδιο σάκο και στον ίδιο πλακούντα και την μεγάλη επικινδυνότητα που υπήρχε.

Ξεκίνησαν τα άγχη και τα προβλήματα. Κάθε μέρα δεχόμασταν πληροφορίες που ήταν όλο και πιο επικίνδυνες. Ήταν μια εγκυμοσύνη στις 200.000 ανά τον κόσμο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ευτυχώς βρήκαμε τον δρόμο μας τον δόκτωρ Κύπρο Νικολαΐδη που διαπρέπει στην Αγγλία όπου κάναμε μια επέμβαση που πέτυχε και σώθηκαν τα δυο παιδιά”. Τον Φεβρουάριο του 2017 η Στυλιάνα έφερε στον κόσμο τους καρπούς του μεγάλου τους έρωτα. Δύο κοριτσάκια που μπορεί να γεννήθηκαν πρόωρα αλλά είναι απόλυτα υγιέστατα και είναι σήμερα 5 ετών έχοντας τα ονόματα Μαλβίνα και Ελεάνα.

KYLIE JENNER

Έκανε ότι μπορούσε για να μείνει κρυφή η εγκυμοσύνη της αλλά δεν τα κατάφερε παρόλο που η ίδια δεν είχε παραδεχτεί κάτι. Όταν η Kylie Jenner έγινε πρώτη φορά μαμά τον Φεβρουάριο του 2018 με μια ανάρτηση της μίλησε πρώτη φορά για τον καρπό του έρωτα της με τον Travis Scott.

“Συγνώμη που σας κρατούσα στο σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα. Καταλαβαίνω ότι είχατε συνηθίσει να σας έχω κοντά μου σε όλα τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα ταξίδι που δεν ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. Γνώρισα ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς στρες, υγιής όπως ακριβώς εγώ γνώριζα. Δεν υπήρξε καμιά στιγμή, ούτε καμία μεγάλη πληρωμένη αποκάλυψη που είχα προγραμματίσει. Ήξερα ότι το μωρό μου θα αισθανόταν κάθε άγχος και κάθε συγκίνηση, έτσι επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την δική μας ευτυχία. Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη, ενδυναμωτική και μεταβαλλόμενη εμπειρία που είχα σε όλη μου τη ζωή και πραγματικά θα μου λείψει”, είπε. “Εκτιμώ τους φίλους μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με βοήθησαν να κάνω αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο πιο προσωπική μπορούσα. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου έφτασε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να περιμένω να μοιραστώ αυτήν την ευλογία. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά έτσι την αγάπη και την ευτυχία, κοντεύω να εκραγώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!”.

Η μικρή πήρε το όνομα Stormi και η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της ήταν η πιο δημοφιλής φωτογραφία του Instagram το 2018 και συγκέντρωσε πάνω από 18 εκατομμύρια likes.  Μάλιστα 4 χρόνια αργότερα και μία ημέρα αργότερα μετά τον ερχομό της Stormi το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας έγινε για δεύτερη φορά μαμά και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία που δείχνει το χεράκι της Stormi να κρατά το χέρι του νεογέννητου.

ASHLEY GRAHAM

Η Ashley Graham, που είχε ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της Justin Ervin, γέννησε δύο υπέροχα αγοράκια στο σπίτι της την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου. Το plus size μοντέλο απέκτησε το πρώτο της παιδί, Isaac Menelik Giovanni, στις 18 Ιανουαρίου 2020 και μέσα από την πρώτη εγκυμοσύνη της έστελνε ισχυρά μηνύματα σε όλες τις γυναίκες λέγοντας μεταξύ άλλων: “Έχω πάρει 23 κιλά μέχρι τώρα. Και το καλύτερο είναι ότι δεν με νοιάζει. Δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα. Νιώθω ευγνωμοσύνη για το σώμα μου και το μωρό μου που μου έχουν επιτρέψει να είμαι δραστήρια και ευέλικτη. Ανάμεσα σε γυμναστική, yoga, βελονισμό και μασάζ, επιτέλους κατάλαβα όλο αυτό που συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Πώς να νιώθω στα καλύτερά μου μ’ αυτή”.

Ένα μήνα μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών της η Ashley Graham πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της κρατώντας στην αγκαλιά της το ένα της μωράκι και θηλάζοντας το άλλο και αποκάλυψε πως τα ονόματα τους θα είναι Malachi και Roman σχολιάζοντας πως «τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας”.

ΝAOMI CAMPBELL

H Naomi Campbell έγινε μαμά στα 50 της ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους όταν το ανακοίνωσε στο Instagram στις 18 Μαΐου του 2021. Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου κρατούσε τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης της και έγραψε: “Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μητέρα της. Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι μαζί σου τώρα άγγελέ μου. Δεν υπάρχει πιο σπουδαία αγάπη”. Μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του πατέρα της μπέμπας και μόλις πριν ένα μήνα η διάσημη γαζέλα απάντησε στην ερώτηση εάν το κοριτσάκι της γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα ή απλώς το super model την υιοθέτησε. “Δεν είναι υιοθετημένη, είναι η κόρη μου”, ξεκαθάρισε.
 
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ 

Στο αγαπημένο τους νησί την Πάτμο και συγκεκριμένα στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης επέλεξαν να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου του 2021 και το τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Κύριος Δωρόθεος. Η επιλογή του συγκεκριμένου νησιού έγινε μετά από ένα τάμα που έκανε η 51χρονη Τζένη Μπαλατσινού, στο παρεκκλήσι του Αγίου Αντώνιου, στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου λόγω του δύσκολου τοκετού που είχε γι’ αυτό και το όνομα του που πήρε ο μικρός είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου.

Νονοί του μπέμπη ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος.

GEORGINA RODRIGUEZ

Συγκίνηση σε ολόκληρο τον πλανήτη προκάλεσε η ανάρτηση του Cristiano Ronaldo πως η σύζυγος του Georgina Rodriguez γέννησε πρόωρα στις 18 Απριλίου αντί για τον Ιούνιο που ήταν προγραμματισμένος ο τοκετός ανακοινώνοντας πως πέθανε το ένα από τα δύο παιδιά τους στη γέννα. “Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα”, έγραψε συντετριμμένος.

Ακολούθησε καταιγισμός από χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από επώνυμους φίλους τους και θαυμαστές τους. Να θυμίσουμε πως ο Cristiano Ronaldo έχει ήδη αποκτήσει 4 παιδιά τα 4χρονα δίδυμα Mateo και Eva με παρένθετη μητέρα, το μεγάλο γιο του Cristiano Jr που είναι αγνώστου μητρός και ένα ακόμη παιδί, την επίσης 4χρονη Alalna που απέκτησε με τη Georgina και τώρα απέκτησε μια ακόμη κορούλα που είναι σήμερα 2 μηνών και το όνομα που θα πάρει θα είναι Bella Esmeralda.
 

Tags ΓΕΝΝΕΣ, 10 χρόνια ilovestyle, ilovestyle, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2928 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3009 s // Total time: 2.5937 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X