Τα fashionable brands που πρωταγωνιστούν στον χώρο της μόδας! 


Τα fashionable brands που πρωταγωνιστούν στον χώρο της μόδας! 

Μία γκάμα από είδη ένδυσης και υπόδησης που θα λατρέψεις.   

H C & C LONDOU Bros Ltd ιδρύθηκε το 1996. Στα είκοσι τρία χρόνια λειτουργίας της, κατάφερε να κατακτήσει ηγετική θέση στον τομέα των ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Κύπρο. Αυτή η πολύ πετυχημένη πορεία στην Κύπρο έδωσε το έναυσμα για την μετάβαση της εταιρείας στην Ελλάδα μέσω της C&C LONDOU International ltd. Από το 2014, όταν και ιδρύθηκε, η C&C LONDOU International ltd κατάφερε να επεκταθεί σε όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς και να εδραιώσει την θέση της ως μια από τις πιο εμπορικές και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες χονδρικής ένδυσης και υπόδησης.

"Με πλεονεκτήματα την τεχνογνωσία και την πείρα στον τομέα της η C&C LONDOU BROS ltd, επιδιώκει να παρέχει στους συνεργάτες της σήματα άκρως εμπορικά που να αντεπεξέρχονται πλήρως στις ανάγκες των καταστημάτων, χτίζοντας γερές βάσεις για μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες", επεσήμαναν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους Λόντου και Χριστάκης Λόντου. 

Οι οικονομικές συνθήκες στην παγκόσμια αγορά και η ανάγκη για αναπροσαρμογή των εμπορικών αξιών οδήγησαν την εταιρεία Londou να επενδύσει και να αναπτυχθεί στο τομέα του pronto moda και του fast fashion. Η φιλοσοφία του pronto αφορά την παρακολούθηση των τελευταίων τάσεων της μόδας σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, τα οποία στη συνέχεια συλλέγονται, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται άμεσα και παραδίδονται στα σημεία πώλησης.

Η δημιουργία του τμήματος, το οποίο ενώνει τις ανάγκες των καταστημάτων και κατ΄ επέκταση της αγοράς με τις εταιρείες παραγωγής, καθιέρωσε την εταιρεία Londou και της έδωσε σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

"H κάθε επωνυμία έχει τη δική της φιλοσοφία και ταυτότητα, στοχεύοντας στρατηγικά σε συγκεκριμένα κοινά με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, αλλά και τις style προτιμήσεις, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών από street wear (Karl Kani, Pegador, NICCE κ.ά.), fast fashion (Glamorous, Imperial, Tensione In κ.ά.) και casual (U.S. Polo Assn., Marlboro Classics κ.ά.) έως luxury (Elisabetta Franchi, Just Cavalli, Liu Jo κ.ά.) brands".
 

Tags c&c londou, fashion, μόδα, 10 χρόνια ilovestyle


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8484 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2845 s // Total time: 3.1329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X