Οι γάμοι της δεκαετίας που άφησαν εποχή! 


Οι γάμοι της δεκαετίας που άφησαν εποχή! 

Δέκα πολυσυζητημένα ζευγάρια που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ο γάμος τους έμεινε αξέχαστος.   

Ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο γάμος τους συζητήθηκε έντονα και για αρκετό διάστημα. Γκλάμουρ, φώτα, επώνυμοι καλεσμένοι, paparazzi και χιλιάδες φωτογραφίες στα social media ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τους γάμους που επιλέξαμε πιο κάτω να ξεχωρίσουν και να τους εντάξουμε στους κορυφαίους της τελευταίας δεκαετίας. 

GEORGE CLOONEY – AMAL ALAMUDDIN

O αμετανόητος εργένης παντρεύτηκε και ο γάμος του έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη. Ο Geοrge Clooney και η Amal Alamuddin παντρεύτηκαν στο 7 αστέρων ιστορικό ξενοδοχείο Aman Canal Grande της Βενετίας, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 και οι εορτασμοί διήρκησαν όλο το σαββατοκύριακο παρουσία 100 καλεσμένων. Το ζευγάρι την προηγούμενη της τελετής έκαναν bachelor και bachelorette πάρτι ενώ έπιασαν στον ύπνο δημοσιογράφους και paparazzi που περίμεναν πως ο γάμος τους θα ήταν τρεις μέρες αργότερα.

Ο γάμος ξεκίνησε στις 8 βράδυ και ακολούθησε 5 πιάτων γεύμα στην κεντρική σάλα του ξενοδοχείου. Η νύφη φόρεσε νυφικό Oscar de la Renta, από γαλλική δαντέλα, κεντημένη στο χέρι με μαργαριτάρια και διαμάντια. Την επομένη του γάμου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δείπνο στο «Granaries of the Republic».
 
ΑΛΕΞΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ – ΗΒΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ήταν αναμφίβολα ένας από τους γάμους που συζητιούνται μέχρι σήμερα.

Ο Αλέξης Ζαχαρίου και η Ήβη Κυπριανού παντρεύτηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου του 2015 στην εκκλησία του Αγίου Προκοπίου στο Μετόχι Κύκκου. Η γνωστή δικηγόρος επέλεξε μια custom made νυφική δημιουργία του Zuhair Murad. Τα όσα ακολούθησαν στην οικία της οικογένειας Κυπριανού στο Τσέρι συζητήθηκαν έντονα στα κοσμικά πηγαδάκια του νησιού. Ο γάμος ονομάστηκε Τhecherrylandwedding και το συγκεκριμένο hashtag στο Instagram πλημμύρισε από δεκάδες φωτογραφίες εκπροσώπων της κοσμικής ζωής του νησιού μας που έδωσαν το παρών τους στο γάμο της χρονιάς. Το βράδυ έγινε το πρώτο γαμήλιο δείπνο και πάρτι και την επόμενη μέρα το ζευγάρι πραγματοποίησε ακόμη ένα πάρτι που είδαμε τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο και ο γαμπρός να της ρίχνει εκατοντάδες γαρύφαλλα ενώ δεν δίστασαν να κάνουν βουτιές στην πισίνα σε τρελά κέφια.
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Όσοι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν με τον γάμο του διάσημου ζευγαριού του νησιού μας θα θυμούνται έντονα εκείνες τις ημέρες. Ήταν 1η Ιουνίου 2017, όταν ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό με κουμπάρους τη Φιλιώ Τριλιδου και τον Μιχάλη Ιωνα.
To ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.
Μάλιστα το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου έκανε live link στην εκκλησία. H παρουσιάστρια “έκλεψε” τις εντυπώσεις αφού διένυε περίοδο εγκυμοσύνης και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα επάνω της. Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτι με το ζευγάρι να κάνει είσοδο με το κομμάτι του Πέτρου Ιακωβίδη “Αγκαλιά” και στη συνέχεια να χορεύει την ερωτική μπαλάντα του Διονύση Σχοινά “Να σε δω να γελάς”.

CHIARA FERRAGNI - FEDEZ

Η διασημότερη blogger και fashion influencer του πλανήτη Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και διάσημο Ιταλό τραγουδιστή Fedez σε ένα πύργο του 19ου αιώνα της Σικελίας, τον Dimora delle Balze. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2018.

Οι καλεσμένοι τους έφθασαν με ειδικές πτήσεις και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο TheFerragnez. Όλοι περίμεναν τις επιλογές τα νύφης και αυτή επέλεξε τρεις δημιουργίες του οίκου Dior.

Ο τότε 7 μηνών γιος του ζευγαριού, Leone φορούσε και ο ίδιος Baby Dior και δεν σταμάτησαν όλοι να τον απαθανατίζουν.
Μετά το δείπνο ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό after wedding party σε ένα χώρο που μετατράπηκε σε λούνα παρκ! Είχε από καρουζέλ μέχρι μεγάλο τροχό και ποπ κορν.
 
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY – MEGHAN MARKLE

Περισσότερο από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού. Στις 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έχοντας πάνω τους τα φλας όλου του πλανήτη.

Η νύφη ήταν απαστράπτουσα φορώντας Clare Waight Keller από τον οίκο Givenchy. Η συγκίνηση του Harry ήταν εμφανής και σε κάποια στιγμή φάνηκε δακρυσμένος βλέποντας τη νύφη και λέγοντάς της: “Είσαι υπέροχη”. Αφού αντάλλαξαν το πρώτο φιλί τους κατά την έξοδό τους από την εκκλησία μπήκαν στην άμαξα για τη βόλτα στους δρόμους του Ουίνσδορ.

Η άμαξα ξεκίνησε από το Castle Hill, διέσχισε το Ουίνσδορ και στη συνέχεια επέστρεψε στο St George's Hall στο κάστρο του Ουίνσδορ. Mετά τον γάμο πραγματοποιήθηκαν δύο δεξιώσεις με την πρώτη να γίνεται στο St. George Hall για όλους τους καλεσμένους που ήταν γύρω στους 800 με οικοδέσποινα τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ η δεύτερη ξεκίνησε στις 21.00 στο Frogmore House για 200 καλεσμένους.
 
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Τρεις ημέρες διήρκησε ο γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη που μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας το 2018. Το pre-wedding party έγινε σε ταβέρνα στο Όμοδος στις 6  Σεπτεμβρίου ενώ ο γάμος που συγκέντρωσε όλα τα φλας πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα στο μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού στο Όμοδος και ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό party στο οινοποιείο "Οίνος Γης". Η διακόσμηση και το όλο σκηνικό ήταν παραμυθένιο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ισχυροί επιχειρηματίες από το εξωτερικό, οι οποίοι κάποιοι έφθασαν με ιδιωτικά τζετ. Η Άννα Μαρία και ο Γιώργος χόρεψαν στην εντυπωσιακή σκηνή που στήθηκε για εκείνους το Fuego με όλους να τους χειροκροτούν αλλά και μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό.

Η μεγάλη έκπληξη του γαμήλιου πάρτι ήταν η εμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά που απογείωσε τη διασκέδαση. Το ζευγάρι τραγούδησε μαζί του το “Υπήρχες Πάντα” και αποθεώθηκε από όλους. Ο πολυσυζητημένος γάμος ολοκληρώθηκε την επόμενη hμέρα με ακόμα ένα γαμήλιο πάρτι.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ

O γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου του 2018 στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι την πανέμορφη κόρη τους Ελένη. Οι 500 καλεσμένοι τους πέρασαν καταπληκτικά και θα θυμούνται για πάντα το παραμυθένιο σκηνικό ενός γάμου που “έκλεψε” όλα τα βλέμματα και ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος της τότε χρονιάς. Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της μέσα σε μια παραδοσιακή βαρκούλα όπου το ζευγάρι με την ίδια βαρκούλα αποχώρησε μετά το τέλος του μυστηρίου ενώ ο Γιώργος Ντάβλας, τους συνόδευε τραγουδώντας το Sole Mio. Το σκηνικό έγινε ακόμη πιο μαγικό όταν οι καλεσμένοι βλέποντας το ζευγάρι να αποχωρεί άφησαν στον ουρανό λευκά φωτεινά μπαλόνια.

Στη δεξίωση που ακολούθησε όπως ήταν αναμενόμενο δεκάδες καλλιτέχνες έδωσαν το παρών τους και τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι δημιουργώντας μάλιστα το απόλυτο πάρτι. Τη βραδιά ξεκίνησαν ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο, με τον Χρήστο Δάντη να ερμηνεύει το τραγούδι του ζευγαριού το “Ένα τραγούδι ακόμη” και τη συνέχισε ο Eros Ramazzotti, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Γλυκερία, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάντης, η Δέσποινα Βανδή, και το κουβανέζικο συγκρότημα «Los Cuban Boys». Highlight της βραδιάς o διάσημος Τούρκος Nusret ο οποίος έψησε τα λαχταριστά κρέατα του για τους καλεσμένους του ζευγαριού αλατίζοντας τα με τον ιδιαίτερο τρόπο του που τον έκανε περιζήτητο.
 
ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

Ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά σφράγισαν για πάντα τον έρωτα τους όταν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου του 2019 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Ιγνατίου στην Λεμεσό. Το μοντέλο που έφθασε στην εκκλησία με ένα ρετρό αυτοκίνητο Rolls Royce επέλεξε μια νυφική δημιουργία του Ανδρέα Ζαννετίδη ενώ ο Πιέρος Σωτηρίου ένα μαύρο κουστούμι Τom Ford με χρυσές λεπτομέρειες.

Στο γαμήλιο πάρτι η δεκαώροφη τούρτα αλλά και η εντυπωσιακή διακόσμηση σε αίθουσα πολυτελούς ξενοδοχείου του νησιού ξεχώρισαν από τις συζητήσεις των καλεσμένων του ζευγαριού. Ο Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Απέργης διασκέδασε με τις επιτυχίες του όλους τους παρευρισκόμενους. Σε κάποια στιγμή έδωσε το μικρόφωνο στον ποδοσφαιριστή και μας χάρισε το highlight της βραδιάς. Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το κομμάτι “Θέλω να με νιώσεις” στη Μαρία του με εκείνη να τον κοιτάζει στα μάτια συγκινημένη και απόλυτα ευτυχισμένη.

ΛΩΡΗΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Ο Λώρης Λοϊζίδης και η Στυλιάνα Μαραγκού έπιασαν τους πάντες στον ύπνο όταν παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου του 2019 στην εκκλησία Ribbesford στο Λονδίνο. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος επέλεξε old fashion καρό κοστούμι με παπιγιόν ενώ η σύζυγος του επέλεξε μία  λευκή μακρυμάνικη ζιβάγκο νυφική δημιουργία. Όσοι βρέθηκαν εκεί μετέφεραν πως το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο βλέποντας τις δίδυμες κόρες τους αλλά και τον γιο του ηθοποιού από προηγούμενο του γάμου να ήταν ενθουσιασμένοι με την υπέροχη ημέρα της ζωής τους.

Λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι πραγματοποίησε και δεύτερο γαμήλιο πάρτι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο χωριό Καμπιά. Η πιο ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν οι δυο τους πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν ο ένας στον άλλον πιο ερωτευμένοι από ποτέ το κομμάτι “Άδεια μου αγκαλιά” του Διονύση Σαββόπουλου.
 
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Ο πιο λαμπερός γάμος των τελευταίων χρόνων τελέστηκε στις 4 Ιουλίου στην Εκάλη. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, τέσσερα παιδιά και εκατοντάδες μη επιβεβαιωμένα δημοσιεύματα πως παντρεύονται ένωσαν επιτέλους τις ζωές τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη του λαμπερούς καλεσμένους του ζευγαριού υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζηδάκη και Μίκη Θεοδωράκη που είναι οι αγαπημένοι του κορυφαίου σταρ.

Στο γαμήλιο πάρτι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο υπό την συνοδεία κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με παραδοσιακές στολές της Κέρκυρας. Όλη η ελληνική showbiz έδωσε το παρών της και οι φωτογραφίες πλημμύρισαν όλα τα media της Ελλάδας και της Κύπρου. Αξίζει να αναφερθεί πως πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων υπήρχε γραπτώς η επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Tags Γαμος, 10 χρόνια ilovestyle, ilovestyle, διασημοι, celebrities, showbiz, gossip, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8857 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3652 s // Total time: 2.2509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X