Κατερίνα Γκαγκάκη: "Σύντροφός μου με χώρισε για τις φήμες σχέσης με τον Γιάννη Λάτσιο"


Κατερίνα Γκαγκάκη: "Σύντροφός μου με χώρισε για τις φήμες σχέσης με τον Γιάννη Λάτσιο"

\"Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα\"

Mια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, ¨όπως είδαμε το πρωί της Τετάρτης, 1 Ιουνίου, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κάνοντας αναφορά στην προσωπική της ζωή, η γνωστή Ελληνίδα αναφέρθηκε πως ποτέ δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο, αποκαλύπτοντας: “Σύντροφοί μου μού είπαν πως έφτασα κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Πάντα επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν δύσκολες περιπτώσεις και ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν. Είχα μεγάλο θέμα. Μεγάλο κόμπλεξ. Το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι”.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γκαγκάκη: Έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση για τον μπαμπά της που “έφυγε” από τη ζωή!

Mεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φήμες για σχέση με τον επί χρόνια συνεργάτη της,  Γιάννη Λάτσιο, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο. Το αντιμετώπισα τότε πολύ ζόρικα. Με ενοχλούσε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες. Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε. Δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου. Μόνο η μαμά μου μου έλεγε τι σε ανησυχεί αφού δεν ισχύει; Ήταν μια αναστάτωση. Με τα χρόνια τελείωσε αυτό. Μόνο με τον καιρό φεύγουν αυτά”.

Tags Κατερίνα Γκαγκακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιαννης λατσιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4322 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4677 s // Total time: 2.8999 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X