Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 31 Μαΐου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 31 Μαΐου 2022;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για την τελευταία ημέρα της άνοιξης.   

Κριός

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Ταύρος

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις.

Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη σήμερα και οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

Καρκίνος

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε ένταση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

Παρθένος

Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελετήστε τους προσεκτικά! Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει.

Ζυγός

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Σκορπιός

Αποφύγετε σήμερα την βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σας ζωή. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε. Αντίθετα, όσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει απλά να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

Τοξότης

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε… Η οικογένεια επίσης σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.

Αιγόκερως

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας σήμερα, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

Υδροχόος

Η διαίσθηση σας, σας προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σας χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σας δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σας, εάν έχετε ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…

Ιχθείς

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας δουλέψει ή να σας εξαπατήσει.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6461 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5064 s // Total time: 3.1526 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X