Αντιγήρανση: Οι αμπούλες που θα σου χαρίσουν νεανική επιδερμίδα


Αντιγήρανση: Οι αμπούλες που θα σου χαρίσουν νεανική επιδερμίδα

Προσφέρουν αποτελεσματική αντιγηραντική δράση και βελτίωση της ελαστικότητας.

Εάν αναζητάς ένα προϊόν που θα σου προσφέρει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, τότε το κατάλληλο προϊόν που πρέπει να εντάξεις στο νεσεσέρ σου αλλά και στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς σου δεν είναι άλλες από τις Hyaluronic Gold Αμπούλες Αντιγήρανσης και Aναδιαμόρφωσης της Bioten.

Οι αμπούλες αντιγήρανσης και αναδιαμόρφωσης δημιουργήθηκαν με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για την αναζωογόνηση της φυσικής νεότητας του δέρματος σου

Παράλληλα, είναι βασισμένες στην τεχνολογία 4D hyaluronic acid, περιέχουν ποσοστό 5% ένα ισχυρό σύμπλεγμα αποτελούμενο από 4 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος με υψηλές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που στοχεύουν με ακρίβεια τα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας προσφέροντας αποτελεσματική αντιγηραντική δράση και βελτίωση της ελαστικότητας.

Οι χρυσές πρωτεϊνες που περιέχονται (πρωτεΐνη ρυζιού και σόγιας, εκχύλισμα Αφρικανικού baobab) ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό και αυξάνουν την ενυδάτωση του δέρματος, κάνοντας το απαλό και αναζωογονημένο.


 

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: 

  • Σε ένα μήνα, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή μέχρι και 34%.
  • Η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται μέχρι και 21%.
  • Το μήκος και το βάθος των ρυτίδων μειώνεται μέχρι και 37%.
  •  Η δομή της επιδερμίδας βελτιώνεται. 

Συστατικά

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας, 'κλειδώνει' την υγρασία και δημιουργεί πληρότητα στο δέρμα. Διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην υγεία του δέρματος με μοναδική ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία.

Οι χρυσές πρωτεϊνες συμβάλλουν στην αύξηση της σύνθεσης υαλουρονικού οξέους, γεμίζουν τις ορατές ρυτίδες και μειώνουν τις κηλίδες και τους αποχρωματισμούς που σχετίζονται με την ηλικία.

Facebook: Bioten Cyprus

Instagram: biotencyprus

Tags bioten, ampoules, beauty, face, αντιγηρανση, Hyaluronic Gold, antiaging, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1468 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4109 s // Total time: 2.5577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X