Μαρία Κορινθίου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την απώλεια κιλών ποζάρει με μπικίνι [εικόνα]


Μαρία Κορινθίου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την απώλεια κιλών ποζάρει με μπικίνι [εικόνα]

\"Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά\"

Αισθητή είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Μαρίας Κοριθνίου, μετά την απώλεια κιλών που είχε το τελευταίο διάστημα.

Η επώνυμη Ελληνίδα ηθοποιός συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, 25 Μαΐου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την εξόρμηση της σε παραλία, με το εντυπωσιακό κορμί της να μην μπορεί να μας περάσει απαρατήρητο, καθώς ποζάρει με το μπικίνι της.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορινθίου: "Είπα “τώρα το ράβεις”, μόλις είδα τη ζυγαριά"

Φανερά ανανεωμένη η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε και μας έδειξε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε για το σώμα της, μιας και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε δηλώσει: “Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος.Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά". Δείτε πιο κάτω τις εικόνες καθώς και το βίντεο: 

Tags μαρία κορινθίου, μπικινι, διασημοι, κιλά, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0041 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3399 s // Total time: 3.3440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X