Kourtney Kardashian – Travis Barker: Ο παραμυθένιος γάμος τους στο Πορτοφίνο! [εικόνες & βίντεο]


Kourtney Kardashian – Travis Barker: Ο παραμυθένιος γάμος τους στο Πορτοφίνο! [εικόνες & βίντεο]

Το πάρτι που ακολούθησε με τα φιλιά στα πόδια της νύφης από τον σύζυγό της.   

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό στο Πορτοφίνο, στην Ιταλία παντρεύτηκαν χθες, 22 Μαΐου, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Μετά την τελετή που πραγματοποίησαν στο Las Vegas τον περασμένο Απρίλιο και τον πολιτικό γάμο τους στα μέσα Μαΐου στην California, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία για το μυστήριο του γάμου του. 

Οι κόρες του ντράμερ, Atiana και Alabama, ήταν παράνυφες στον γάμο ενώ η κόρη της reality star, Penelope, έκανε την είσοδό της στην τελετή ραίνοντας με ροδοπέταλα τον χώρο. 

Εντυπωσιακές ήταν και οι αδερφές της Kourtney Kardashian, Kim, Khloe, Kylie και Kendall καθώς επίσης και η μητέρα τους, Kris Jenner

Τα βλέμματα, όσον αφορά στους καλεσμένους “έκλεψε” η Kim Kardashian επιλέγοντας μία total black δημιουργία πραγματοποιώντας μία πιο ροκ εμφάνιση για τον γάμο της αδερφής της. Η Kim εξακολούθησε να προκαλεί με την εμφάνισή της και στο wedding party που ακολούθησε φορώντας ένα shiny κορμάκι. 

Η νύφη αρχικά εμφανίστηκε με μαύρο πέπλο στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας, η οποία μάλιστα υπάρχει σε τατουάζ στο σώμα του Travis Barker. 

Η romantic νυφική δημιουργία που επέλεξε έφερε την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών τους στον γάμο ήταν το ζεύγος Megan Fox - Machine Gun Kelly. 

Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό κάστρο Castello Brown, του 16ου αιώνα, ακολούθησε party με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν χορεύοντας, ενώ highlight της βραδιάς ήταν ο γαμπρός που άρχισε να φιλάει τα πόδια της νύφης, η οποία επέλεξε για το πάρτι μία μαύρη μίνι δημιουργία. 


 

Tags Kourtney Kardashian, travis barker, Γαμος, πορτοφινο, ιταλια, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3220 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4860 s // Total time: 2.8080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X