Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου: "Θα σας άρπαζα από τον λαιμό... μην είστε ξινέγκλω" [βίντεο]


Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου: "Θα σας άρπαζα από τον λαιμό... μην είστε ξινέγκλω" [βίντεο]

Η αντιπαράθεση του manager με την τραγουδίστρια. 

Την επιστροφή του Ηλία Ψινάκη στις οθόνες μας παρακολουθήσαμε χθες, Κυριακή, 23 Μαίου, μέσα από την guest εμφάνισή του, στο “X- Factor”.

Ο Έλληνας επώνυμος manager, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση με τις απίθανες ατάκες του, κατάφερε και με την χθεσινή του εμφάνιση να ξεχωρίσει και να μας κάνει να θυμηθούμε τα παλιά, καθώς ξέρει πολύ καλά πως να τραβάει την προσοχή μας επάνω του.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου - Στέλιος Ρόκκος: Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν on air [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης ήρθε σε αντιπαράθεση με την κριτή του show, Μαρίζα Ρίζου, με τους δυο τους να έχουν μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της όλης βραδιάς.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν μετά την εμφάνιση ενός group, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στην coach: "Στην Ελλάδα γιατί τους βάζετε να πουν αγγλικά; Είναι μια χαρά το γκρουπάκι!" με τη Μαρίζα Ρίζου να απαντά: "Αυτή είναι κι η δική μου απορία και για όλα τα talent show". Τότε ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: "Ααα συμφωνείτε! Γιατί θα σας άρπαζα από το λαιμό".

Η Μαρίζα Ρίζου στη συνέχεια είπε: "Επειδή είναι διάλειμμα δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι" με τον Ηλία Ψινάκη να παίρνει τον λόγο και να απαντά:α κάνω νούμερα όταν θέλω εγώ κυρία Ρίζου. Και μην είστε ξινέγκλο! Σας παρακαλώ!"Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ηλιας ψινακης, ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0239 s // Total time: 0.0243 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X