Σου δίνουμε inspo για το πως να ζητήσεις από την κολλητή σου να γίνει κουμπάρα στον γάμο σου!


Σου δίνουμε inspo για το πως να ζητήσεις από την κολλητή σου να γίνει κουμπάρα στον γάμο σου!

Τρεις όμορφες ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν.   

Η όλη διαδικασία του γάμου γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή όταν έρχεται η στιγμή που ανακοινώνεις και ζητάς από τη φίλη σου να γίνει η κουμπάρα σου. Έτσι λοιπόν υπάρχουν διάφοροι τρόποι όπου μπορείς να κάνεις την όλη διαδικασία αξέχαστη και άκρως συγκινητική.

Αρχικά, μπορείς να ετοιμάσεις ένα κουτί στο οποίο θα συμπεριλάβεις διάφορες φωτογραφίες σας. Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείς να γράψεις κάποιο μήνυμα ακόμη και την ημερομηνία που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο η μελλοντική σου κουμπάρα θα θυμάται για πάντα όλες τις μοναδικές στιγμές που έχετε περάσει μαζί! Μέσα στο κουτί αυτό μπορείς να συμπεριλάβεις κάποια από τα αγαπημένα της αντικείμενα. Για παράδειγμα, εάν είναι λάτρης των κεριών θα μπορούσες να συμπεριλάβεις αρωματικά κεριά που θα γεμίσουν το κουτί με μια πολύ γλυκιά μυρωδιά. Σίγουρα αυτό το κουτί πέρα από συγκινητικό θα συνοδεύεται από μια όμορφη μυρωδιά.

Εάν η κουμπάρα σου αγαπάει το καλό κρασί μια ξεχωριστή ιδέα θα ήταν να διαλέξεις κάποια από τα αγαπημένα της κρασιά στα οποία θα μπορείς να εκτυπώσεις ετικέτες όπου θα μπορούσες πάλι να γράψεις διάφορα μηνύματα ή ακόμη και το κύριο μήνυμα "Will you be my Kουμπάρα?". Σαφώς, αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα και σίγουρα θα το διασκεδάσετε και οι δυο σας αφού το καλό κρασί μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα καλούδια.

Τέλος, μια τρίτη ιδέα θα ήταν να δημιουργήσεις ένα κουτί μέσα στο οποίο να συμπεριλάβεις διάφορα αντικείμενα τα οποία θα χρειαστεί την ημέρα του γάμου. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να συμπεριλάβεις μια όμορφη ρόμπα την οποία θα φορέσει και έτσι θα κάνετε τις φωτογραφίες σας ακόμη πιο epic!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags πολυ στυλιανου, κουμπαρα, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7272 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3672 s // Total time: 3.0944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X