Έλενα Πιερίδου – Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μπήκε τέλος στις φήμες χωρισμού!


Έλενα Πιερίδου – Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μπήκε τέλος στις φήμες χωρισμού!

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον σύντροφό της.  

Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Πιερίδου και τον Γιώργο Αμούτζα να έχουν ρίξει αυλαία στον δεσμό τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς πρόσφατα και συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Μαΐου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, μίλησε για εκείνον και τον δεσμό τους με τα ομορφότερα λόγια.

Αν δεν ήταν ο Γιώργος, νομίζω δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας (στην Αθήνα). Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, μία δύο μέρες μετά, αρχίσαμε να μιλάμε μέσω social media και να έχουμε μία επαφή. Μετά ακολούθησαν τα τηλεφωνήματα, η κάμερα, μέχρι που βρεθήκαμε τελικά από κοντά”, ανέφερε.

Κατόπιν, μιλώντας για το πως εξελίχθηκε η σχέση τους μετά τη γνωριμία, εξομολογήθηκε: “Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί, χωρίς να περάσουμε τα στάδια των πρώτων ραντεβού, όπως συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις. Λόγω του ότι εγώ ήμουν Κύπρο προηγουμένως, με το που μετακόμισα στην Ελλάδα, λόγω και των συνθηκών της πανδημίας, μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Αυτό είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του. Θετικά γιατί στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλον όπως πραγματικά είναι και αρνητικά, γιατί χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θωρώ εξίσου σημαντικό”.

Όσον αφορά στην επαγγελματική σταδιοδρομία του συντρόφου της, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική λέγοντας ότι τον στηρίζει και χαίρεται με την εξέλιξή του. 
 

Tags ελενα πιεριδου, γιωργος αμουτζας, Συνεντευξη, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9825 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3937 s // Total time: 3.3762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X