Shirt dress: 5 επιλογές για να φορέσεις το κομψό trend της άνοιξης


Shirt dress: 5 επιλογές για να φορέσεις το κομψό trend της άνοιξης

Από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger με τίτλο West Coast Prep.

Το πουκάμισο-φόρεμα (shirt dress) την τελευταία πενταετία, τουλάχιστον, κάνει δειλά δειλά την επανεμφάνισή του, ωστόσο για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, θα έχει σίγουρα την τιμητική του, αποτελώντας την πιο απλή και fashionable επιλογή στο ντύσιμο κάθε γυναίκας… και όχι άδικα! Ιδιαίτερα με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, με το πουκάμισο-φόρεμα μπορούμε να δείχνουμε πάντοτε κομψές, είτε πρόκειται να το φορέσουμε στη δουλειά, για καφέ ή σε μια βραδινή έξοδο, αφού με μικρές προσθήκες ή παραλλαγές ταιριάζει σε κάθε περίσταση, κάθε στιγμή της ημέρας (και θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε πιο κάτω)!

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως η απάντηση στο καίριο ερώτημα, "πως φοριέται το πουκάμισο-φόρεμα;” είναι απλή… με φαντασία! Και αφού φέτος η μόδα θέλει το φόρεμα να μιμείται το πουκάμισο, έτσι το φόρεμα-πουκάμισο ή σεμιζιέ (πουκάμισο στα γαλλικά), αποκτά πλέον κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Στη νέα SS22 γυναικεία συλλογή της TOMMY HILFIGER με τίτλο West Coast Prep, θα βρούμε ιδιαίτερες επιλογές σε φορέματα-πουκάμισο, αφού στο σύνολό της φέρει μία πιο casual, preppy αισθητική, ιδανική για το καθημερινό lifestyle, αλλά με μία πιο χαλαρή αίσθηση, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικες νότες.

Style tips:

Το πουκάμισο–φόρεμα είναι το κομμάτι που θα λατρέψετε! Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσετε, μπορείτε να το κάνετε κομψό και “του γραφείου” (βάζοντας ένα σακάκι από πάνω), πιο “χαλαρό” με τις μπαλαρίνες σας και μια τσάντα ταχυδρόμου ή “βραδινό” με μια ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα! Το καλό με το πουκάμισο-φόρεμα είναι ότι μπορείτε εύκολα να του αλλάξετε ύφος και στυλ.

Τώρα, εάν δεν νιώθετε ιδιαίτερα άνετα φορώντας μόνο το μακρύ πουκάμισο, μην ανησυχείτε! Ο πιο απλός τρόπος για να το συνδυάσετε είναι επιλέγοντας αρχικά ένα μακρύ παντελόνι. Mε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή δημιουργείτε το απόλυτο office look, ενώ για μια πιο casual εμφάνιση, το jean δεν παύει ποτέ να είναι η καλύτερη επιλογή! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, το ψηλόμεσο σορτσάκι σετάρεται άψογα με πουκαμίσα, δίνοντας σας μια επιπλέον δόση ανεμελιάς!

Σε ότι αφορά τα αξεσουάρ που είναι το κερασάκι στην τούρτα για κάθε μας εμφάνιση… ο σωστός συνδυασμός με το outfit είναι αυτός που αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ μας! Εάν προτιμάτε τις πιο casual και boho εμφανίσεις, επιλέξτε να συνδυάσετε το μακρύ σας φόρεμα με sneakers ή σανδάλια. Αντίθετα, για πιο βραδινές εμφανίσεις, μια τσάντα clutch και γόβες θα δώσουν τη sexy διάθεση που επιθυμείτε.

Μην ξεχάσετε να απογειώσετε το look σας με κοσμήματα, για την απόλυτη glam βραδινή έξοδο.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Hilfiger, shirt dress


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8722 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3164 s // Total time: 3.1886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X