Συγκλονισμός από τη δολοφονία πρώην παίκτη του Παναθηναικού: Μόλις συνελήφθη ο δολοφόνος του [εικόνες]


Συγκλονισμός από τη δολοφονία πρώην παίκτη του Παναθηναικού: Μόλις συνελήφθη ο δολοφόνος του [εικόνες]

Το βίντεο με τις κραυγές της μητέρας του ραγίζει καρδιές

Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου και αφορά τον διάσημο καλαθοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Παναθηναικού, Αdrian Payne. Η αστυνομία ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν αναφέροντας τα εξής: "Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο".

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το FOX35 ακούγεται ο θανατηφόρος πυροβολισμός και οι κραυγές της μητέρας του καλαθοσφαιριστή που καλούσε σε βοήθεια. "Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε" φώναζε και στη συνέχει μιλώντας με την άμεση δράση λέει "Παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου» και να συμπληρώνει στη συνέχεια «δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με". Για τη δολοφονία του συνελήφθη ο 29χρονος Lawrence Dority

Tags adrian payne, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7906 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3499 s // Total time: 2.1405 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X