Kim Kardashian: Η δεύτερη εμφάνιση με ακόμη ένα iconic φόρεμα της Marylin


Kim Kardashian: Η δεύτερη εμφάνιση με ακόμη ένα iconic φόρεμα της Marylin

H διάσημη τηλεπερσόνα συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της εβδομάδας.

Η Kim Kardashian συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της εβδομάδας καθώς μετά την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 με το iconic φόρεμα της Marylin Monroe το οποίο φόρεσε το 1962 όταν τραγούδησε το “Happy birthday, Mr. President”, χθες έκανε ακόμη μια αποκαλυπτική “Maryln εμφάνιση”.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, 6 Μαΐου η διάσημη τηλεπερσόνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της όπου φορούσε ένα πράσινο φόρεμα εξολοκλήρου από παγιέτες το οποίο φόρεσε η Marilyn Monroe το 1962 όταν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες για να παραλάβει το βραβείο “World Film Favorite Female”.

Το φόρεμα αυτό δημιούργησε ο Jean Louis και η σημερινή του αξία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την βλέπουμε να κρατάει το αγαλματίδιο και στη λεζάντα να γράφει: “Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το The Met, είχα την τιμή να αλλάξω το φόρεμα Norman Norell της Marilyn Monroe που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το Βραβείο Henrietta Αγαπημένης Ηθοποιού. Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με χάντρες Jean Louis που φόρεσα στο gala, ανακάλυψα ότι η @heritageauctions είχε το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Marilyn. Θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου να μπορώ να διοχετεύσω την εσωτερική μου Marylin με αυτόν τον τρόπο, σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά. Ευχαριστούμε την Heritage Auctions, τη Barbara Zweig και τον Jeff που βοήθησαν να γίνει δυνατή αυτή η ανάμνηση”.Δείτε τις εικόνες στη madamefigaro.cy



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8878 s (252 Queries.) // Parse time: 0.8127 s // Total time: 4.7006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X