To πάρτυ γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte


To πάρτυ γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte

Tο δώρο της οικογένειας που την έκανε χαρούμενη.

Δεν είναι όλα τα παιδικά πάρτι τα ίδια. Η πριγκίπισσα Charlotte, κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, γιόρτασε τα 7α γενέθλιά της στο σπίτι της οικογένειας στο Anmer Hall με τον πιο βασιλικό τρόπο, αφού το πάρτι της περιλάμβανε μέχρι και ένα πόνι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήθελαν να διοργανώσουν το πιο ξεχωριστό πάρτι για την κόρη τους αφού τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας, οι εορτασμοί ήταν περιορισμένοι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Us Weekly αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα η μικρή πριγκίπισσα ήταν ένα πόνι. “Έκανε μαθήματα ιππασίας τον τελευταίο χρόνο και έχει πάθει εμμονή. Ο William και η Kate ξέρουν ότι το πάθος της για την ιππασία δεν είναι μια φάση και συμφώνησαν να της αγοράσουν ένα” αναφέρει το δημοσίευμα.

Το πάρτι έγινε στις 2 Μαΐου στο Norfolk και καλεσμένοι ήταν πολλοί συγγενείς και φίλοι της Charlotte. Το σπίτι γέμισε με μπαλόνια ενώ η γενέθλια τούρτα σε σχήμα μονόκερου ήταν εντυπωσιακή. Η Kate ετοίμασε όλα τα φαγητά μόνη της και το μενού περιλάμβανε μίνι πιτσάκια, burgers, λουκανικοπιτάκια, hot dogs, φρούτα σε στικ, σάντουιτς, cupcakes και παγωτό.

Οι γονείς της Charlotte της ετοίμασαν ένα δεύτερο πάρτι στο Kensington Palace για τους συμμαθητές της που ήταν και το πρώτο πάρτι που έκανε με όλους τους φίλους της. Η Kate με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της και στα social media που είχε τραβήξει η ίδια. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1046 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3554 s // Total time: 2.4600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X