Τα tips που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν καταλήξεις στο νυφικό μακιγιάζ! 


Τα tips που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν καταλήξεις στο νυφικό μακιγιάζ! 

Οι συμβουλές που σου δίνει η ειδικός.   

Μιας και επισήμως έχει αρχίσει η περίοδος των γάμων,  τι πιο χρήσιμο από το να δούμε κάποιες επιλογές που αφορούν το νυφικό μακιγιάζ; Σαφώς, την ημέρα του γάμου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νύφη για αυτό και η ίδια πρέπει να φροντίσει να έχει ένα μακιγιάζ το οποίο θα τονίζει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της.

Αρχικά, ένα νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι καθαρά προσωπικό και να απευθύνεται στον χαρακτήρα και προσωπικότητα της νύφης. Το νυφικό μακιγιάζ που θα επιλέξεις είναι σημαντικό να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση αφού άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους βασικότερους στόχους του μακιγιάζ. 

Απέφυγε τις υπερβολές και το πολύ έντονο μακιγιάζ το οποίο θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο «αυστηρή» στις φωτογραφίες. Προτίμησε ένα πιο απαλό eye look, με πιο ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς. Εάν θέλεις να τονίσεις τα μάτια μπορείς να προσθέσεις στα χείλη ένα κραγιόν σε πιο ροζ - nude τόνους έτσι ώστε να επιτύχεις την καλύτερη ισορροπία ή και το αντίθετο εάν είσαι λάτρης του κόκκινου κραγιόν, γιατί να μην συνδυάσεις ένα πιο απλό eye look με ένα ωραίο κόκκινο κραγιόν το οποίο είναι μια τολμηρή αλλά πολύ μοναδική επιλογή για νυφικό μακιγιάζ.

Βέβαια, εάν θέλεις να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ σου, γιατί όχι να μην τολμήσεις και τα smokey eyes. Πολλές νύφες δίνουν έμφαση στα μάτια με ένα σκουρόχρωμο eye look και δίνοντας λίγο χρώμα στα χείλη. 

Σαφώς, για το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να λάβεις υπόψη τόσο την εποχή του γάμου σου καθώς και το νυφικό σου. Εάν το νυφικό σου είναι πιο απλό και κλασσικό τότε μπορείς να επιλέξεις ένα μακιγιάζ σε ανοιχτόχρωμους τόνους, προσθέτοντας χρώμα στα χείλη. 

Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι απαγορευτικό και οι επιλογές ποικίλες όσον αφορά sτο νυφικό μακιγιάζ. Γι’ αυτό, άρχισε από νωρίς να δοκιμάζεις διάφορα looks έτσι ώστε μαζί με την/τον make-up artist σου να επιλέξεις το ιδανικότερο μακιγιάζ για εσένα!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags πολυ στυλιανου, νυφικό μακιγιάζ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2835 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3066 s // Total time: 2.5901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X