Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η σοκαριστική στιγμή που η Μελίνα έτρεξε στον δρόμο που περνούσαν αυτοκίνητα! [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η σοκαριστική στιγμή που η Μελίνα έτρεξε στον δρόμο που περνούσαν αυτοκίνητα! [βίντεο]

Ο τρόμος της παρουσιάστριας.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, στο κανάλι στο Youtube, "Netcast Zone" και στην podcast εκπομπή: "From Zero To Hero".

H παρουσιάστρια, φιλοξενούμενη του Τάσου Μπιλιανίδη και Μιχάλη Πιτσιλίδη, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το πως ξεκίνησε την καριέρας της στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και το πως ισορροπεί τον ρόλο της ως μητέρα, σύζυγος και παρουσιάστρια.

Μεταξύ όσων είπε, εξομοληγήθηκε και ένα περιστατικό που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ από το σοκ και την τρομάρα που πήρε, και αφορά στην κόρη της, Μελίνα. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα ουρλιαχτά της μικρής Μελίνας στο τηλέφωνο! [βίντεο]

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα Αριστοτέλους περιέγραψε μια σκηνή ζηλοτυπίας της τεσσάρων ετών κόρης της, σχολιάζοντας για πρώτη φορά τα ακόλουθα: "Βγαίναμε από ένα θέατρο, και ήρθε ένα μωρό να μου μιλήσει, και ήμουν με την Μελίνα. Έπαθα την πλάκα μου με το πως μπορεί να αντιδράσει ένα μωρό. Δεν ξέρω, ζήλεψε, δεν ξέρω τι έγινε. έτρεξε και μου έφυγε, και είχε αυτοκίνητα μπροστά. Μέχρι να την αρπάξω... πρώτη φορά μου έκανε μια έτσι αντίδραση, ζήλεψε εκείνη την ώρα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [01:07:05]

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebriites, χριστιανα Αριστοτελους, μελινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9826 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4236 s // Total time: 3.4061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X