David Beckham: Η πρωτότυπη τούρτα για τα 47α γενέθλια του!


David Beckham: Η πρωτότυπη τούρτα για τα 47α γενέθλια του!

 Η έκπληξη από τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Τα 47α γενέθλια του γιόρτασε χθες, 2 Μαΐου ο David Beckham και το πρωί η σύζυγός του, Victoria του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας δυο τρυφερές φωτογραφίες τις οποίες συνόδεψε με την εξής λεζάντα: “Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Είσαι τα πάντα για μένα, σε αγαπώ τόσο πολύ, χρόνια πολλά”.

Λίγο αργότερα η σχεδιάστρια ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών του συζύγου της μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper γράφοντας: “Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ. Πολλά φιλιά από όλους μας”.

Διαβάστε ακόμα: Victoria Beckham: Έτσι επέλεξε να ευχηθεί στον David για τα γενέθλιά του

Όπως είδαμε από τα insta stories της Victoria, πέρασαν αυτή την σημαντική ημέρα στην παραλία ενώ το βράδυ, ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου έσβησε τα κεράκια στην πρωτότυπη τούρτα που του ετοίμασαν τα παιδιά και η σύζυγός του πάνω στην οποία έγραφε: “Αγαπημένε μας πατέρα, σε αγαπάμε τόσο πολύ. Χρόνια πολλά από Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper”.

Η τούρτα απεικόνιζε τον David και την Victoria να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου και να χαλαρώνουν ξαπλωμένη στο σκάφος ενώ πιο πίσω βρίσκοντας και τα παιδιά τους. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες καθώς και το βίντεο:

Tags David Beckham, τούρτα, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0059 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0316 s // Total time: 0.0374 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X