Η Rihanna φωτογραφήθηκε για τη Vogue λίγο πριν γεννήσει και είναι εκθαμβωτική! [εικόνες]


Η Rihanna φωτογραφήθηκε για τη Vogue λίγο πριν γεννήσει και είναι εκθαμβωτική! [εικόνες]

“Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι για αυτό”  

Η Rihanna και ο σύντροφό της Rocky περιμένουν το πρώτο τους μωρό, όπως ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιανουάριο και η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, διανύοντας το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, φωτογραφήθηκε για τη Vogue και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο “ταξίδι” της εγκυμοσύνης, τις αλλαγές στο σώμα της καθώς επίσης και για τη μεγαλύτερη αγωνία που τη διακατέχει εν όψει μητρότητας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

“Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι για αυτό. Τη δεδομένη στιγμή πρέπει να αισθάνεται γιορτινά. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου”, είπε η Riri αναφερόμενη στις στιλιστικές της επιλογές, όπου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επέλεγε outfits τα οποία άφηναν ακάλυπτη την κοιλιά της.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, Rocky επεσήμανε πως η σχέση τους “έδεσε” την περίοδο του πρώτου lockdown ενώ όσον αφορά στην “έγκριση” της μαμάς της για την επιλογή συντρόφου, ανέφερε πως είναι πολύ υποστηρικτική, λέγοντας: “Η μητέρα μου διαβάζει πολύ καλά τους ανθρώπους… Υπάρχουν μερικοί τύποι με τους οποίους έχω βγει ραντεβού και τους οποίους δεν πρόκειται καν να τους κοιτάξει μέχρι σήμερα. Αλλά γοητεύτηκε από αυτόν”.

Συνεχίζοντας για τον σύντροφό της και τη σχέση τους, είπε: “Τι αγαπώ περισσότερο σε εμάς; Διαφάνεια με τα πάντα: πώς νιώθουμε, ποιοι είναι οι στόχοι μας, ποιοι είναι οι φόβοι και οι ανασφάλειές μας. Η ελευθερία να μπορείς να πει αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον”.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που σχεδίαζαν, απλά “διασκέδαζαν”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Και μετά ήταν εκεί στο τεστ. Δεν έχασα χρόνο. Τον φώναξα μέσα και του έδειξα. Ήμουν στο ιατρείο το επόμενο πρωί και το ταξίδι μας ξεκίνησε”.

Αυτό που φοβίζει περισσότερο τη Rihanna σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της είναι όπως είπε η επιλόχειος κατάθλιψη: “Θα νιώσω συναισθηματικά εκτός ελέγχου; Αυτές είναι οι ιστορίες που ακούω από άλλες γυναίκες που με τρομάζουν”. Αναφερόμενη στον θηλασμό δήλωσε έτοιμη να το δοκιμάσει και προσεύχεται να της το επιτρέψει το σώμα της. 

Photo Credits: Instagram @voguemagazine

Tags Rihanna, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8920 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3772 s // Total time: 3.2693 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X