Έγκυος η Britney Spears!


Έγκυος η Britney Spears!

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και εξέπληξε τους πάντες!

Η Britney Spears ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari. Η τραγουδίστρια είναι ήδη μαμά του 16χρονου Sean Preston και του 15χρονου Jayden James, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Kevin Federline.

Η σταρ της ποπ μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι παρατήρησε ότι είχε αρχίσει να παίρνει βάρος μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι στο Maui με τον 28χρονο γυμναστή. Η Britney έγραψε: “Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και ωχχχχχ καλά… κάνω μωρό.”

Η Britney, η οποία είναι ήδη μαμά δυο παιδιών, συνέχισε λέγοντας ότι “δεν θα βγαίνει τόσο πολύ” για να αποφύγει τους παπαράτσι που θα θέλουν να την απαθανατίσουν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αναλογιζόμενη την προηγούμενη της εμπειρία ως μέλλουσα μανούλα, η τραγουδίστρια του “Stronger” είπε: “είναι δύσκολο γιατί όταν ήμουν έγκυος είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό”.

“Οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό τότε… μερικοί άνθρωποι θεώρησαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της”, συνέχισε, “αλλά τώρα οι γυναίκες το μιλούν καθημερινά… ευχαριστώ Ιησού, δεν χρειάζεται να το κρατάμε αυτόν τον πόνο ως επτασφράγιστο μυστικό… Αυτή τη φορά θα κάνω γιόγκα κάθε μέρα!!! Σκορπίζουμε πολλή χαρά και αγάπη”.Δείτε στη madamefigaro.cy το post που ανακοίνωσε τα ευχάριστα στους followers της η pop τραγουδίστρια:

Tags britney spears, εγκυος, σταυρωτο, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1038 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4232 s // Total time: 3.5270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X