JLo: Μας έδειξε το πολλών εκατομμυρίων μονόπετρο που της χάρισε ο Ben Affleck


JLo: Μας έδειξε το πολλών εκατομμυρίων μονόπετρο που της χάρισε ο Ben Affleck

Το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι των 8,5 καρατιών  

H Jennifer Lopez μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα του αρραβώνα της με ένα βίντεο μέσα από το newsletter που στέλνει καθημερινά στους εγγεγραμμένους στην ιστοσελίδα της fans, δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

Η είδηση ήρθε λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που ήθελαν την τραγουδίστρια να φοράει ένα μονόπετρο στο χέρι σε βόλτα της στο Λος Άντζελες με την κόρη της, Emme Muniz.

Στο teaser που μοιράστηκε η JLo στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν μας είχε δείξει το μονόπετρο ωστόσο αυτό το είδαμε στο instastory της αδερφής της, Lynda.

Τώρα και μετά την δημοσιότητα βγήκε το βίντεο που μοιράστηκε στην ιστοσελίδα της, με δάκρυα στα μάτια δείχνει στους θαυμαστές της το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι των 8,5 καρατίων με την πράσινη κεντρική πέτρα που της χάρισε ο αγαπημένος της, που είχε ιδιαίτερη σημασία για τη Lopez. Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο CEO της Diamond Pro, Mike Fried στην Page Six, “αν αυτό είναι πράγματι πράσινο διαμάντι, είμαι εντυπωσιασμένος. Ένα φυσικό πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι εξαιρετικά σπάνιο και ξεπερνά σε αξία το προηγούμενο δαχτυλίδι. Θα έλεγα πως η αξία του δαχτυλιδιού ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δολάρια, πιθανώς θα μπορεί να ξεπεράσει και τα 10 εκατομμύρια“. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο.
 

Tags Jennifer Lopez, δαχτυλιδι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1327 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3312 s // Total time: 3.4639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X