Νεκτάριος Αλεξάνδρου: “Είπα στα παιδιά μου αν ακούσουν κάτι για τον πατέρα ή τη μητέρα τους να έρθουν να το συζητήσουμε”


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: “Είπα στα παιδιά μου αν ακούσουν κάτι για τον πατέρα ή τη μητέρα τους να έρθουν να το συζητήσουμε”

Πως απαντάει στα κουτσομπολιά που ακούγονται για εκείνον;   

Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα σελίδα της προσωπικής του ζωής μετά το διαζύγιο με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Τη διαχειρίστηκα προσπαθώντας να δω την επόμενη ημέρα, να δω τα παιδιά μου… Να δω τον εαυτό μου […] Αυτό που βλέπω εγώ για τη δική μου σχέση με τα παιδιά είναι πολύ καλή… Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πραγματικά ποιοτικός. Από αυτή την άποψη νιώθω καλά… Νιώθω καλά με τον εαυτό μου ότι έκανα ότι έπρεπε […] Είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση, που εγώ νιώθω πολύ ήσυχος μέσα μου ότι έκανα τα πάντα για να αποφευχθεί […] Η νέα σελίδα στην προσωπική μου ζωή είναι να δώσω στον Νεκτάριο τον χρόνο που χρειάζεται […] Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή θα φροντίσω να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα […] Αυτή τη στιγμή τα παιδιά μου έχουν προτεραιότητα […] Άκουσα αρκετά. Προσωπικά εμένα δεν με ακουμπά, το έχω ξαναζήσει. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Αλλά είναι παιδιά στην μέση, είναι οικογένειες και δυστυχώς αυτοί επηρεάζονται. Με ενοχλεί το ψέμα πάρα πολύ… Είναι λόγος να μην ξαναμιλήσει σε κάποιον. Ξέρω ότι είμαστε πρόσωπα που είμαστε εκτεθειμένα δημόσια […] Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου η αλήθεια φαίνεται. Εκείνο που έκανα είναι πήρα τα παιδιά μου και τους είπα αν φτάσει στα αυτιά σας κάτι για τον πατέρα ή τη μητέρα σας πρέπει να έρθετε να το μιλήσουμε… Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό”, είπε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6947 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4354 s // Total time: 4.1301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X