Άντρεα Νικολάου – Παναγή: Στην Αθήνα για το bachelorette της δύο μήνες πριν τον γάμο! [εικόνες]


Άντρεα Νικολάου – Παναγή: Στην Αθήνα για το bachelorette της δύο μήνες πριν τον γάμο! [εικόνες]

Εξόρμηση στην ελληνική πρωτεύουσα με την κοριτσοπαρέα της!   

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες με αφορμή το τριήμερο, η Άντρεα Νικολάου – Παναγή, η οποία περνάει όμορφες στιγμές με τις φίλες της στο πλαίσιο του bachelorette πάρτι της. 

Η γνωστή Κύπρια χορεύτρια πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Μαϊου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα της κόρης τους, Φλωριάνας, Κωνσταντίνο Παναγή, πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό τους γάμο, καθώς να αναφέρουμε πως το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο πολιτικά από το 2020. 

Αυτές οι ημέρες, λοιπόν, είναι αφιερωμένες στη μέλλουσα νυφούλα, καθώς “απέδρασαν” για λίγο στην ελληνική πρωτεύουσα και μέχρι στιγμής, όπως έχουμε δει σε αναρτήσεις στα social media, έχουν βρεθεί σε αρκετά must see στέκια της Αθήνας, τόσο για φαγητό όσο και για διασκέδαση. 

Το πρώτο τους bachelorette night περιλάμβανε φαγητό σε γνωστό μαγαζί του κέντρου που το μενού επιμελείται ο Κύπριος και βραβευμένος chef, Χριστόφορος Πέσκιας και κατόπιν διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα στο μαγαζί όπου πραγματοποιούν εμφανίσεις οι Melisses και η Τάμτα. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags αντρεα νικολαου παναγη, bachelorette, Αθηνα, Ταξιδι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6405 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2323 s // Total time: 2.8727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X