Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μόλις αποκάλυψε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος


Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μόλις αποκάλυψε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος

\"Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου\"

Aποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο people.com , μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Περρή ο οποίος δήλωσε: "Ποτέ δεν έκρυψα τη ζωή μου. Πάντα ζούσα όπως ήθελα, απλώς δεν είχα το θάρρος να μιλήσω γι' αυτό δημόσια. Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό"

Ο γνωστός τραγουδιστής ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος από μικρός. Όμως ένιωσε από νωρίς ντροπή και τις πιέσεις της κοινωνίας.

"Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα γιατί, τότε, όταν ήσουν παιδί στη δεκαετία του '80 ή του '90, πίστευες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με σένα. Τότε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πάντα λέξεις όπως "ανεκτικός" ή "ανοιχτόμυαλος" και πάντα μισούσα αυτούς τους όρους γιατί νομίζω ότι κρύβουν μια περιφρόνηση. Υπάρχει περιφρόνηση σε αυτό. Δεν θέλω να με ανέχεσαι. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορούσες να δεις την κανονικότητα μιας γκέι σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν ήταν στα μέσα ενημέρωσης. Δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συζήτησης".

Αυτό που έκανε τον Γιώργο Πέρρη να σκεφτεί τα πράγματα διαφορετικά ήταν όταν το 1998, το είδωλο της ποπ, George Michael έκανε coming out δημόσια.

"Η πρώτη μου εμπειρία με ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε coming out ήταν ο George Michael. Ήμουν 15 χρονών εκείνη την εποχή και για μένα, αυτό ήταν σαν αποκάλυψη γιατί ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ που ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και απίστευτος καλλιτέχνης και ένας όμορφος άντρας και τα πάντα και ήταν ομοφυλόφιλος και ζούσε μια κανονική ζωή. Μου πήρε λίγο χρόνο για να το αποδεχτώ". εξήγησε ο τραγουδιστής.

Αφού μίλησε για τη σεξουαλικότητά του σε μερικούς στενούς του φίλους στα τέλη της εφηβείας του, είπε στην οικογένειά του ότι ήταν ομοφυλόφιλος στα 20 του: "Υπήρξε μια μικρή αντίδραση, αλλά όλοι ήταν καλά και όλοι το δέχτηκαν". 

* Πηγή: fthisgr

Tags γιωργος περρης,διασημοι,gossip,showbiz,celebrities,τραγουδιστης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X