Πως πέρασα την ημέρα των γενεθλίων μου! [εικόνες]


Πως πέρασα την ημέρα των γενεθλίων μου! [εικόνες]

33 και μία ημέρα!   

Χθες λοιπόν ήταν η "δική μου" μέρα, η ημέρα των γενεθλίων μου και δεν θα μπορούσα να μην τη γιορτάσω παρέα με την οικογένεια μου αλλά και τους πολύ στενούς μου φίλους, την "chosen family" μου, όπως συνηθίζω να λέω. 

Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες με κρατούσε μία αγωνία ως προς το πώς θα ήταν ο καιρός την Κυριακή καθώς είχα προγραμματίσει να ψήσουμε έξω στην αυλή. Αντιλαμβάνεσαι ότι αν είχαμε τον καιρό που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί.  Ξημερώνει Κυριακή λοιπόν και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάξω έξω από το παράθυρο. Ηλιόλουστα! 

Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, ντύνομαι και αρχίζω τις προετοιμασίες. Φυσικά χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά και της μαμάς δεν θα γινόταν τίποτα με τόση ευκολία. Η μανούλα μου έφτιαξε και τούρτα πέραν από όλα τα άλλα που ετοίμασε! 

Νιώθω πιο ευγνώμων και γεμάτη από ποτέ με όσα έχω στη ζωή μου στα 33 μου χρόνια. Αυτό που αντεύχομαι είναι να έχει όλος ο κόσμος υγεία, κλισέ αλλά ουσιαστικό, και ανθρώπους που δίνουν απλόχερα αγάπη χωρίς ανταλλάγματα.  

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7789 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4333 s // Total time: 2.2122 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X