Δούκισσα Νομικού: Το γιορτινό σκηνικό που ετοίμασαν οικογενειακώς για τα τέταρτα γενέθλια του μικρού Σάββα [εικόνες]


Δούκισσα Νομικού: Το γιορτινό σκηνικό που ετοίμασαν οικογενειακώς για τα τέταρτα γενέθλια του μικρού Σάββα [εικόνες]

Η οικογενειακή φωτογραφία τους που λατρέψαμε και το κομμάτι που ανέλαβε ο καθένας τους στη διοργάνωση του πάρτι!

Ιδιαίτερα γιορταστική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Δούκισσα Νομικού καθώς γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της, Σάββα. 

Η παρουσιάστρια στις 25 Μαρτίου του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και έκτοτε ζει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές, καθώς με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, δημιούργησαν μια όμορφη και δεμένη οικογένεια. 

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Το photoshop που της έκαναν οι φωτογράφοι στην αρχή της καριέρας της!

Χθες λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε μαζί με τους followers της στο instagram, κάποια γλυκά στιγμιότυπα από τους εορτασμούς στο σπίτι τους για τα γενέθλια του Σάββα, στα οποία βλέπουμε την Δούκισσα να κρατάει στην αγκαλιά της τρυφερά τον εορτάζοντα, ενώ πίσω η μικρή Αναστασία, παρατηρεί την εντυπωσιακή διακόσμηση με τα μπαλόνια τα οποία γράφουν: "Happy Birthday Savva".

Επίσης σε stories που ανήρτησε, όλη η οικογένεια μαζί ποζάρει στον φακό, σε μια απίθανη οικογενειακή τους στιγμή, μιας και η εντυπωσιακή Ελληνίδα, με αφορμή το θέμα της εξίσου εντυπωσιακής διώροφης τούρτας αφιερωμένης σε super ήρωες, τους μετέτρεψε όλους σε υπερήρωες.

Στη λεζάντα της δημοσιίευσης που είδαμε, η Δούκισσα Νομικού γράφει τα ακόλουθα: "Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου".Δείτε την πιο κάτω gallery:

Tags δουκισσα νομικου, γιος, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9847 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4057 s // Total time: 3.3904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X