To clean, fresh & girly look που είδαμε στο show "Synergy"


To clean, fresh & girly look που είδαμε στο show "Synergy"

Καθαρά looks που αναδεικνύουν τα ρούχα.

Σε ένα υπέροχο σκηνικό με πρωταγωνιστή την τέχνη και τη μόδα, η Κίκα Ιωαννίδου και η Μαρία Νεοπτολέμου παρουσίασαν δημιουργίες υψηλής ραπτικής σε μια επίδειξη μόδας με τίτλο “Synergy”.

Τα κομμάτια που είδαμε στο ντεφιλέ ήταν όλα εμπνευσμένα από έργα τέχνης των συλλογών της Λεβεντείου Πινακοθήκης και αυτά θα πάρουν τη θέση τους ως εκθέματα στην Aίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων της Πινακοθήκης στο πλαίσια της προσωρινής έκθεσης “Synergy: Τέχνη στη Μόδα” που θα ανοίξει για το κοινό από τις 14 Απριλίου 2022.

Πέρα όμως από τα εκλεπτυσμένα κομμάτια, εντύπωση έκαναν και τα beauty looks που υιοθέτησαν τα μοντέλα που ήταν clean, fresh & girly look έτσι ώστε να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Chief Makaup Artist των καταστημάτων Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης μαζί με την ομάδα του ενώ τα μαλλιά η ομάδα της Wella.

Λάμψη στα ζυγωματικά, dusty rose χείλη και καθαρά μάτια με έντονες βλεφαρίδες ήταν το μακιγιάζ που ανέδειξαν ενώ τα μαλλιά ήταν σε σινιόν wet look και άφρο.

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, μαλλιά, hair, beauty, makeup, synergy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3977 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3985 s // Total time: 2.7962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X