Kylie Jenner: Για πρώτη φορά μοιράζεται με τους fans της πλάνα από τη γέννηση του γιου της και συγκινεί [εικόνες & βίντεο]


Kylie Jenner: Για πρώτη φορά μοιράζεται με τους fans της πλάνα από τη γέννηση του γιου της και συγκινεί [εικόνες & βίντεο]

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας τους στις 2 Φεβρουαρίου και η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε με τους followers της συγκινητικές στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της μέχρι και τη γέννηση του γιου της.

Με ένα βίντεο λοιπόν που ανέβασε στον προσωπικό της κανάλι στο YouTube, είδαμε την αντίδραση του Travis όταν αντίκρισε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, την στιγμή του υπερηχογραφήματος και πως ανακοίνωσε στην μητέρα της, Kris Jenner τα ευχάριστα νέα, πάντα στο πλευρό τους η κορούλα τους, Stormi.

Τα πιο συγκινητικά πλάνα έρχονται την ημέρα του τοκετού… Στα πλάνα από την αίθουσα βλέπουμε τους γιατρούς της, τον Travis Scott και την μητέρα της, Kris φανερά αγχωμένοι και ενθουσιασμένοι να δίνουν κουράγιο στην μέλλουσα μανούλα.

Στο βίντεο – το οποίο ήταν αφιερωμένο “στον γιο της” – η Kylie καταγράφει τον εαυτό της να κάθεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κουβαλώντας το μωρό της για τελευταία φορά.

Διαβάστε ακόμα: Kylie Jenner: Η εξομολόγησή της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τη γέννηση του γιου της [βίντεο]

“Είσαι έτοιμος να κάνεις άλλο μωρό;” ρωτάει τον Scott, ο οποίος απαντά: “Είμαι έτοιμος”.“Είμαι!”, απάντησε και η Kris φωνάζοντας με τα χέρια της στον αέρα. Στη συνέχεια, η Kylie προσθέτει: “Είναι πάντα γεμάτη και έτοιμη να πάει”.

Το κλιπ στη συνέχεια κόβεται στον ήχο της στιγμής που γεννήθηκε το μωρό. “Είναι έξω”, λέει ένας από τους γιατρούς. “Ο γιος σου είναι εδώ!”.

“Τι συμβαίνει αγόρι μου! Τι συμβαίνει μεγάλε αγόρι”, φωνάζει περήφανα ο Scott πριν ακουστεί το νεογέννητο να κλαίει.“Στον γιο μας. 2 Φεβρουαρίου 2022. 3.997 kg”, αναφέρει το βίντεο.

Αν και το μωρό δεν εμφανίστηκε στο βίντεο, η Kylie ανήρτησε στις 6 Φεβρουαρίου την πρώτη του ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου μας έδειχνε τα χεράκια του.

Η Kylie και ο Scott είναι επίσης γονείς της 4χρονης Stormi.Δείτε το σχετικό βίντεο στη madamefigaro.cy καθώς και πιο κάτω την gallery:

 

Tags gossip,showbiz,celebrities,KYLIE JENNER,travis scott,διασημοι,ζευγαρι,γιος,hollywood,εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0871 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3399 s // Total time: 2.4270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X