8 fashionistas του νησιού επέλεξαν τα πιο ανοιξιάτικα trends στα εσώρουχα! 


8 fashionistas του νησιού επέλεξαν τα πιο ανοιξιάτικα trends στα εσώρουχα! 

Τα items που πρέπει να προσθέσεις στο shopping list σου τη φετινή άνοιξη!  

Με την άνοιξη να βρίσκεται ήδη εδώ, μια έντονη επιθυμία για να ανανεώσουμε τα εσώρουχά μας πλανάται στον αέρα. Όπως πάντα, η Tezenis αιχμαλωτίζει τις επιθυμίες των γυναικών και τις μεταμορφώνει σε σετ εσωρούχων που προσαρμόζονται τέλεια στο στυλ, τις ανάγκες και το σωματότυπο, εστιάζοντας στην άνεση. 

Τα παστέλ χρώματα δίνουν μια φρέσκια πνοή με δαντελωτά bralettes με μπανέλα για μέγιστη στήριξη ή τριγωνικά bralettes που μπορούν να συνδυαστούν με κλασικά ή Brazilian-cut σλιπ. Αποχρώσεις όπως απαλό κίτρινο, λιλά ή ροζ με nude εφέ, συνδυάζονται με δαντέλα για μία γλυκιά, θηλυκή αίσθηση. 

Ντελικάτα κορμάκια, καμισόλ, κορσέδες, push-ups και βαμβακερά σλιπάκια στολίζονται με ροζ λουλούδια και δαντελωτά βολάν. Sangallo δαντέλα από βαμβάκι διακοσμεί κιλότες, τοπ με λεπτές τιράντες και mini-slips που παραπέμπουν σε μια υπαίθρια, country-chic ατμόσφαιρα.

Μη χάσετε ακόμα τα σλιπ από τούλι με λάστιχα σε μία ιδιαίτερη χρωματική αντίθεση του μαύρου και του ροζ! Δείτε πιο κάτω τα fashion girls του νησιού που τα φόρεσαν ήδη: 

Η Τάνια Γεραλή 

Η Στέφανη Σόλωνος 

Η Ολίβια Κωνσταντινίδη 

Η Ειρήνη Καραντώνη 

Η Νίκη Αλεξάνδρου 

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη 

Η Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη 

Η Κάλια Ελευθερίου 
 

Tags TEZENIS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0525 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2141 s // Total time: 2.2666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X