Η Ramona Filip μας συστήνει τον αδερφό της!


Η Ramona Filip μας συστήνει τον αδερφό της!

Δείτε τα δύο αδέρφια να ποζάρουν αγκαλιά στη Λευκωσία.   

Αν και βρίσκεται μακριά από την οικογένεια της, εντούτοις η Ramona Filip έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί τους καθώς η σκέψη της βρίσκεται πάντοτε στη μητέρα της και στον αδερφό της που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Διαβάστε ακόμα: Ramona Filip: Η κίνηση ανθρωπιάς στους Ουκρανούς πρόσφυγες από την οικογένειά της στη Ρουμανία

Μάλιστα τη μεγάλη της αγάπη προς όλα τα μέλη της οικογένεια της μας έδειξε και στο τελευταίο της ταξίδι στη Ρουμανία, που έκανε μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Χριστόφορο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σε όλα τα βίντεο και φωτογραφίες που μοιράστηκε τότε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη και χαρούμενη που βρισκόταν στη γενέτειρα της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτούς και ο αδερφός της, Nicolae Filip τον οποίο μας είχε δείξει για πρώτη φορά.

Χθες, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τον υποδέχθηκε στο σπίτι της αφού ταξίδεψε από την Ρουμανία για να περάσει λίγες ημέρες μαζί με την αδερφή του.

Η Ramona κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκές τουλίπες πόζαρε μαζί του στο σαλόνι του σπιτιού της και μοιράστηκε αυτές τις εικόνες με τους followers της γράφοντας: “Eίναι αίμα μου και τον αγαπώ σαν να μην υπάρχει αύριο”. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες. 
 

Tags Ramona Filip, αδερφοσ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0117 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2840 s // Total time: 2.2957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X