Μία συλλογή με τα πιο φωτεινά χρώματα για να παραμείνετε “Active” αυτή τη σεζόν!


Μία συλλογή με τα πιο φωτεινά χρώματα για να παραμείνετε “Active” αυτή τη σεζόν!

Τα items που πρέπει να προσθέσετε στο shopping list σας!   

Η Calzedonia κυκλοφόρησε τη συλλογή "Active" για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 η οποία περιλαμβάνει fashionable items σε pop χρωματισμούς και νέα σχέδια.  

All day εμφανίσεις

Στη συλλογή θα βρείτε τα Active Soft Touch Leggings, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό ύφασμα από πολυεστέρα που είναι ανθεκτικό στην τριβή, στο σχίσιμο και δεν τσαλακώνει. Πρόκειται για ιδανική και βολική all day επιλογή καθώς δεν χρειάζονται σιδέρωμα. Η υφή τους είναι εξαιρετικά μαλακή και λεία σαν βελούδο, είναι ανθεκτικά στα μικρόβια και – πάνω απ’ όλα – προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση. Όοσν αφορά στην εφαρμογή τους, κολακεύουν τον σωματότυπο καθώς η ελαστικότητα τους αγκαλιάζει τις καμπύλες. Επιλέξτε μεταξύ του κλασικού μαύρου χρώματος, ιδανικό για αμέτρητους συνδυασμούς εμφανίσεων ή tie-dye σε μπλε ναυτικό και σκονισμένο μπλε. 

Be sporty 

Τα Active Performance Leggings έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες που αθλούνται με ειδικό ύφασμα δύο τεντωμάτων που εγγυάται απίστευτη εφαρμογή και υψηλή αντοχή στις ακτίνες UV (Upf 50+). Χάρη στην υψηλή πυκνότητα του πλέγματος, έχουν τέλεια αναπνεύσιμότητα και ως εκ τούτου είναι η ιδανική επιλογή για γυμναστική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

For yoga lovers

Στη συλλογή παρουσιάζονται και νέα κολάν micro-rib σε τρία διαφορετικά χρώματα για τους λάτρεις της γιόγκα. Αγκαλιάζουν τα πόδια χωρίς να τα συμπιέζουν και επιτρέπουν την πλήρη ελευθερία κινήσεων. 

Tags calzedonia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0223 s // Total time: 0.0226 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X