Χριστίνα Κυριάκου: Το ατύχημα της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή με το φόρεμα που αποκάλυψε! [βίντεο]


Χριστίνα Κυριάκου: Το ατύχημα της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή με το φόρεμα που αποκάλυψε! [βίντεο]

Όσα είπε για την πρώτη γνωριμία τους και τη συνεργασία τους.

Την Χριστίνα Κυριάκου συνάντησε η δημοσιογράφος της εκπομπής “Ήρθε κι Έδεσε”, Άννα Κριθαρίδου, πρόσφατα.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη, πέραν από τα προσωπικά της ζητήματα αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, και πιο συγκεκριμένα στη συνεργασία που έχει αυτό το διάστημα με την Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Κυριάκου: Η αλλαγή στις συμπεριφορές που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή στο “The Voice” [βίντεο]

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια σχολίασε τα εξής: “Ήμουν έφηβη είχα την αφίσα της στο δωμάτιο μου και ξαφνικά είμαι στο ίδιο μαγαζί που είναι και η Δέσποινα Βανδή. Στην πρώτη πρόβα είχα πάει και λέω πως συμπεριφέρεσαι, να μιλήσω στον ενικό στον πληθυντικό, να σηκωθώ όταν μας χαιρετήσει;, Μπήκε μέσα ήταν χαλαρή, να μας μιλήσει, να μας αστιέψει, ήταν πολύ χαλαρή, προσιτή”.

Εντούτοις αποκάλυψε και ένα παρατράγουδο που συνέβη στην Δέσποινα Βανδή on stage, όπου εκεί της σκίστηκε το φόρεμα, με τη Χριστίνα Κυριάκου να δηλώνει: “ Μια βραδιά είχε βγει η Δέσποινα στο πρόγραμμα[…] και πέφτει σήμα από τα ακουστικά ότι έχει ανοίξει λίγο το φόρεμα, οπόταν τρέχει η βοηθός της Δέσποινας να της φέρει άλλα φορέματα, και τρέχει η Δέσποινα από πίσω να αλλάξει”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Χριστίνα Κυριάκου, δεσποινα βανδη, συνεργασια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3378 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4312 s // Total time: 2.7690 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X