Κατερίνα Ζαρίφη - Κόνυ Μεταξά: Για ποιο λόγο βρέθηκαν μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο; [εικόνες]


Κατερίνα Ζαρίφη - Κόνυ Μεταξά: Για ποιο λόγο βρέθηκαν μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο; [εικόνες]

Ο σημαντικός σκοπός τους και τι έκαναν ακριβώς εκεί.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιου του Στρασβούργου, βρίσκονται αυτές τις ημέρες, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Κόνυ Μεταξά.

Οι επώνυμες κυρίες, συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν εκεί με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάστηκε χθες,Τρίτη 8 Μαρτίου, με τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζονται να εκπέμπει ζωντανά από εκεί. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Ζαρίφη: Σχολιάζει πως είναι οι τωρινές σχέσεις της με τον πρώην της και ξεκαθαρίζει τι "τρέχει" με τον Ράμμο

Έτσι, οι δυο τους, γορτάζουν την γυναίκα, στην καρδιά της Ευρώπης, και μιλούν με τις γυναίκες Ευρωβουλευτές, όπως επίσης και για θέματα που απασχολούν την σύγχρονη Ελληνίδα και Ευρωπαία.

Σε ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαρτίου στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, η Κόνυ Μεταξά για αυτή την εμπειρία που έζησε έγραψε τα ακόλουθα, δημοσιεύοντας παράλληλα και σχετικές εικόνες: "Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Νιώθω τεράστια συγκίνηση και τιμή που η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Χάρης Χρονόπουλος  με συμπεριλάμβαναν στο "Europanigiri" τους να μιλήσουμε για την γυναίκα.Αισθάνομαι σοβαρή στην τοποθεσία Ευρωπαικό Κοινοβούλιο". Δείτε πιο κάτω τη σχετική gallery:
 

Tags Κατερίνα Ζαρίφη, διασημοι, Κονυ μεταξα, gossip, showbiz, celebrities, ευρωπαικο κοινοβουλιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0182 s // Total time: 0.0186 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X