Μαίρη Συνατσάκη: "Δηλώνω μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη"


Μαίρη Συνατσάκη: "Δηλώνω μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη"

Το ξέσπασμα στα social media της Youtuber.

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο "Πρωινό", ο οποίος αναρωτήθηκε ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη, μετά από ανάρτηση που είχε προηγηθεί της ίδιας, που σχολίασε τα ακόλουθα: "Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει", και την απάντηση μετέπειτα του δικηγόρου: "Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα[...]. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα", η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κλείσει τα στόματα με μια "πληρωμένη" απάντηση. 

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Σαμοϊλης: Έτσι αποκάλυψε ότι τα βρήκαν με τη Μαίρη Συνατσάκη! [εικόνα]

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, 4 Μαρτίου, η Youtuber, σε post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εξήγησε και έλυσε την απορία του Έλληνα γνωστού δικηγόρου, με τα ακόλουθα:  

"Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά.". Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή της:

 

 

Tags μαιρη συνατσακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7449 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3081 s // Total time: 3.0531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X