Αυτός είναι ο τρόπος για να επαναφέρεις τη λάμψη στο πρόσωπό σου!


Αυτός είναι ο τρόπος για να επαναφέρεις τη λάμψη στο πρόσωπό σου!

Μάθε πώς να απαλλαγείς από τη θαμπή επιδερμίδα.   

Η νέα Eva Belle από τη φαρμακευτική βιομηχανία της InterMed, με ανανεωμένες πιο ισχυρές φόρμουλες, είναι ο απόλυτος σύμμαχος της γυναίκας για τη περίοδο της πέρι-εμμηνόπαυσης και μετά. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθημερινής περιποίησης, με στοχευμένη δράση στην αποκατάσταση της επιδερμίδας από τα σημάδια γήρανσης. Με προιοντα, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα κάτω από αυστηρές διαδικασίες και με α’ ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας. Τα προιόντα της σειράς έχουν μοναδικές, καινοτόμες συνθέσεις και με κλινικά μελετημένα δραστικά συστατικά που επαναφέρουν την νεότητα και χαρίζουν αίσθηση lifting. 

Αμπούλες Eva Belle

Τα φαρμακευτικά εργαστήρια της InterMed δημιούργησαν τις νέες καινοτόμες αμπούλες Eva Belle με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών και βιταμινών για την άμεση σύσφιξη και επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας. 

Οι αμπούλες προσώπου και λαιμού Eva Belle με πεπτίδια και Υαλουρονικό οξύ, αντιμετωπίζουν άμεσα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Οι αμπούλες EVA BELLE με πρωτεογλυκάνες και Βιταμίνη C, επαναφέρουν τη λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα και καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης. Ενώ, οι αμπούλες Eva Belle instant lifting βελτιώνουν άμεσα τη σφριγηλότητα του δέρματος. Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς και ακολουθήστε μια 5ημέρη αγωγή εντατικής επανόρθωσης.

Αμπούλες Eva Belle λοιπόν, ενισχυμένες δόσεις νεότητας και λάμψης, από την ΙnterMed.


 

Tags eva belle, αμπούλες, InterMed


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9608 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2191 s // Total time: 2.1799 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X