Αθηνά Ευμορφιάδη: "Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε off camera ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη" [βίντεο]


Αθηνά Ευμορφιάδη: "Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε off camera ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη" [βίντεο]

\"Ο Γιώργος Κατσούνης πληγώθηκε πάρα πολύ, είσεπραξε ότι η Μυριέλλα παίζει μαζί του\"

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρηση της από το “Survivor”, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου, η Αθηνά Ευμορφιάδη, στην εκπομπή "Love it".

Η πρώην παίκτρια των κόκκινων, αναφέρθηκε στην εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το γεγονός πως η Μυριέλλα Κουρεντή της παραδέχθηκε πως είχε ερωτευτεί τον Γιώργο Κατσαούνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από την ομάδα των μπλε [βίντεο]

Επίσης σχολίασε πως είχε φτάσει στο σημείο η Μυριέλλα να κατηγορεί τους συμπαίκτες της στην αντίπαλη ομάδα όταν πήγαιναν στα αγωνίσματα, ενώ τους είχε πληροφορήσει αρχικά το γεγονός πως θέλει να τα έχει καλά με τους μπλε γιατί βλέπει τον εαυτό της να φτάνει μέχρι και στην ένωση.

Όσον αφορά τον “έρωτα” της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, σχολίασε τα εξής: “Η Μυριέλλα όπως είχαμε καταλάβει ίσως το ξεκίνησε αρχικά για το reality και για την πλάκα της, όλο αυτό. Εν τέλει στην πορεία όντως τον ερωτεύτηκε, εμένα μου το παραδέχθηκε, γιατί είχαμε μια συζήτηση off camera[...]Moυ είπε πως όντως τον ερωτεύτηκε στην αρχή, ασχέτως αν μετά είδε κάποια πράγματα από εκείνον που δεν της άρεσαν. Στην αρχή ότι και αν έκανε εκείνος ο άνθρωπος τον δικαιολογούσε[...]Ο Γιώργος Κατσαούνης πληγώθηκε πάρα πολύ, είσεπραξε ότι η Μυριέλλα παίζει μαζί του".Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0195 s // Total time: 0.0198 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X