Χρύσανθος Τσουρούλλης: Αποκάλυψε τον νέο παρουσιαστή στο ΣΙΓΜΑ! [βίντεο]


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Αποκάλυψε τον νέο παρουσιαστή στο ΣΙΓΜΑ! [βίντεο]

Δείτε τη βιντεοκλήση των δυο τους!  

Μία όμορφη μουσική βραδιά έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου, με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου, όπου η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόκειται να μας ταξιδέψει σε υπέροχα μονοπάτια μουσικής και προσφοράς, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος όπως επισημαίνει και στην πιο κάτω συνομιλία που είχε χθες με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, διευθυντή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, αποδέχτηκε την πρόταση με χαρά.

Μαθαίνω ότι έχουμε έναν νέο παρουσιαστή στο ΣΙΓΜΑ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες με τόσο μεγάλη χαρά σε αυτό το εγχείρημα που κάνουμε για να στηρίξουμε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Ως όμιλος έχουμε τεράστια ευαισθησία γύρω από τα θέματα του καρκίνου και την ανάγκη αντιμετώπισής του”, είπε χαρακτηριστικά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. 

Κατόπιν, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε: “Όταν μου έγινε η πρόταση αποδέχθηκα αμέσως, αν και είχα λίγο άγχος πως θα τα πάω ως παρουσιαστής αλλά μπήκα και είδα το δελτίο ειδήσεων με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και πήρα μαθήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε όμορφα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 

 

Δείτε εδώ όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε για να ενισχυθεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.  

Tags Χρύσανθος τσουρουλλης, γιωργος παπαδοπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, συναυλια, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2509 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3198 s // Total time: 2.5706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X