Μήπως είναι νωρίς για να αρχίσω να οργανώνω τον γάμο μας;


Μήπως είναι νωρίς για να αρχίσω να οργανώνω τον γάμο μας;

Οι παντρεμένες ας βοηθήσουν λίγο!   

Το σημαντικότερο απ’ όλα πριν ξεκινήσεις να οργανώνεις τον γάμο σου είναι να έχεις το δακτυλίδι στο χέρι! Οκ, αυτό το έχουμε. Και μετά; Πως προχωρούμε; 

Απ’ ότι κατάλαβες βρίσκομαι στη φάση που δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω, επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι μου και αυτό με έχει πελαγώσει. Είναι πολλές οι ερωτήσεις που έχω και πολλές φορές δεν είμαι σε θέση να τις βάλω σε σειρά προτεραιότητας. Για να σου δώσω να καταλάβεις, αναρωτιέμαι αν πρέπει πρώτα να κλείσουμε την εκκλησία και μετά την τοποθεσία. Και άμα κλείσουμε την εκκλησία αλλά δεν συμπίπτει η ημερομηνία με την τοποθεσία; Μήπως πρέπει να κάνουμε το αντίθετο; Κάτι τέτοιο έχω πάθει και έχω φρικάρει. 

Χθες το βράδυ λοιπόν καθίσαμε με τον Πέτρο για να βάλουμε κάποια πράγματα σε τάξη. Καταρχάς έπρεπε να αποφασίσουμε την εποχή που θέλουμε να γίνει ο γάμος και κατά δεύτερον εάν θα γίνει Κύπρο ή Ελλάδα. Οκ πάει αυτό, νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Στη συνέχεια συζητήσαμε και άλλα θέματα.

Παραθέτω μερικές συμβουλές, που βοήθησαν και εμάς, για να οργανωθείς και να μην αγχωθείς. Γράψε σε ένα χαρτί τις ποιο κάτω ερωτήσεις και απάντησε τις μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο σου.

• Σύγχρονο/μοντέρνο ή κλασσικό/παραδοσιακό το στυλ του γάμου;

• Λαμπερή δεξίωση, κλασσικό γλέντι γάμου ή χαλαρό δείπνο;

• Θάλασσα ή κτήμα;

• Ανοικτός ή κλειστός γάμος;

• Χειμώνας, Άνοιξη ή Καλοκαίρι;

Η συμβουλή που θα σου δώσω είναι να έχει ξεκαθαρίσει μεταξύ σας ότι κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτή τη διαδικασία! Πάρτε μαζί σημαντικές αποφάσεις!

Σίγουρα το μεγαλύτερο “βάρος” πέφτει στη νύφη, όμως θα χρειαστεί υποστήριξη, βοήθεια και πάνω από όλα κοινές αποφάσεις. Ακούστε ο ένας τον άλλον και δικαιολογήστε γιατί επιλέγετε το καθετί, αφήστε ο ένας να σας πείσει ο άλλος για την επιλογή του. Είναι καλό και για τους δυο σας!

Love,

K. 

xx
 

Tags Γαμος, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4070 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3011 s // Total time: 2.7081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X