Julia Fox – Kanye West: Χώρισαν ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου!


Julia Fox – Kanye West: Χώρισαν ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου!

Η 32χρονη Fox είχε γράψει σε ανακοίνωσή της ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Kanye.  

Η Julia Fox και ο Kanye West χώρισαν όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποί τους ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Το πρώην ζευγάρι που είχε γνωριστεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς παραμένει όπως ανάφερε η ανακοίνωση “καλοί φίλοι και συνεργάτες αλλά δεν είναι πια μαζί”. Η 32χρονη Fox είχε γράψει σε ανακοίνωσή της ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Kanye αλλά αργότερα τη διέγραψε. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, η ανακοίνωση ανέφερε: “Θα σας άρεσε αν ήμουν αναστατωμένη. Τα media θα ήθελαν να φτιάξουν μια εικόνα μου ως μια στεναχωρημένη μοναχική γυναίκα σε ένα αεροπλάνο μόνη μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί δεν με βλέπετε για αυτό που είμαι, που είναι η νούμερο 1 καταφερτζού. Όχι μόνο αυτό αλλά εγώ κι ο Kanye έχουμε καλές σχέσεις. Έχω αγάπη για αυτόν αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη. Χριστέ μου, τι νομίζατε, δεν είμαι 12 χρονών”.

Η Fox διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κλαίει στο αεροδρόμιο μετά τον χωρισμό: “Για να ξέρετε η μόνη φορά που έκλαψα το 2022 ήταν στις 6 Φεβρουαρίου την ημέρα γενεθλίων της νεκρής φίλης μου. Τέλος πάντων αν θέλετε όλα τα δάκρυα θα πρέπει να αγοράσετε το βιβλίο όταν κυκλοφορήσει”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Kanye και η Fox έχουν ξεχωριστές και πολυάσχολες ζωές. Εκείνη ζει στη Νέα Υόρκη και ο Kanye στο Λος Άντζελες και η απόσταση έκανε δύσκολη τη σχέση τους, για αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο 44χρονος Kanye και η Fox είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις 23 Ιανουαρίου στην Εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Παρίσι ενώ είχαν εμφανιστεί μαζί και στο πάρτι των 32ων γενεθλίων της στις 2 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: madamefigaro.gr

Photo Credits: Instagram @south__blog__
 

Tags julia fox, Kanye west, showbiz, gossip, celebrities, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3357 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2179 s // Total time: 2.5536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X