Τι είναι το VORTEX και πως θα σε φέρει κοντά στον Βαλεντίνο σου;


Τι είναι το VORTEX και πως θα σε φέρει κοντά στον Βαλεντίνο σου;

Η Τζιλ Δούκα, life coach, σου εξηγεί πως συνδέεται με τον έρωτα.   

VORTEX! Μια λέξη, μια έννοια με ένα και μοναδικό μήνυμα. Ένα και μοναδικό μήνυμα! Μπορεί να έχεις ακούσεις αυτή τη λέξη ξανά, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το life coaching, μπορεί να την συναντάς, όμως πρώτη φορά, γιατί τώρα είσαι έτοιμη να μάθεις για αυτό.

Όπως και να έχει το Vortex είναι η απόλυτη έννοια της ζωής και αυτό που θα σε κάνει να φέρεις ακριβώς όλα εκείνα τα θετικά που ονειρεύεσαι κι φυσικά μια σχέση ζωής, έναν μεγάλο έρωτα έναν σύντροφο που θα γιορτάζεις κάθε μέρα τον Άγιο Βαλεντίνο.

Πώς θα γίνει αυτό και τι είναι τελικά το Vortex; Είναι μια κατάσταση στην οποία βιώνουμε ανώτερα, θεϊκά συναισθήματα. Είναι τα συναισθήματα της χαράς, της ευτυχίας, της αγάπης, της αφθονίας. 

Θα αναρωτηθείς και τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα, όπως ο φόβος, η στεναχώρια, ο πόνος, η θλίψη; Εδώ, λοιπόν, θα σου πω πως δεν είμαστε φτιαγμένοι για να αισθανόμαστε όλα αυτά. Οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί από αγάπη και είμαστε πλασμένοι ώστε να αισθανόμαστε και να μοιράζουμε την αγάπη.

Τι θα κάνεις για να συνειδητοποιήσεις πως χωρίζονται αυτά και πως θα έρθεις σε επαφή με το Vortex σου;

Θα μοιραστώ μαζί σου μια πολύ απλή άσκηση, με την οποία θα κατανοήσεις πλήρως όλα αυτά που σου αναφέρω. Θέλω να πάρεις ένα σημειωματάριο και να το χωρίσεις σε 2 στήλες. Στην μία να γράψεις την λέξη «αγάπη» και στην άλλη την λέξη "φόβος" και τώρα να προσπαθήσεις να καταγράψεις κάθε σου συναίσθημα στην στήλη στην οποία ανήκει.

Έτσι, θα κατανοήσεις πως είναι δική μας καθαρά επιλογή αν θα ζούμε από αγάπη ή από φόβο. Όταν εκφράζεις πως είσαι στεναχωρημένη, δυστυχισμένη, είναι μια επιλογή σου. Κατανοώ πως είναι δύσκολο να το δεχτείς, γιατί χρειάζεται να βγεις από την ζώνη άνεσής σου και να κάνεις πραγματικά πολλή και σκληρή δουλειά με τον εαυτό σου για να κατορθώσεις να ζεις αποκλειστικά και μόνο από αγάπη.

Η επιλογή είναι όμως καθαρά και μόνο δική σου και οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις αυτή την επιλογή, να αγγίξεις το vortex σου, να νιώθεις τα πραγματικά ανώτερα συναισθήματα να έχεις και να μοιράζεις αγάπη, αφθονία, ευτυχία.

Έτσι, θα κατορθώσεις να φέρεις κοντά σου τον Βαλεντίνο σου, τον άνθρωπό σου, αυτόν που θα μοιράζεσαι πραγματικά συναισθήματα χαράς, γιατί θα έχεις κάνει την αλλαγή που απαιτείται σε εσένα. Χρειάζεται να δεσμευτείς σε αυτή σου την απόφαση, να κατανοήσεις πως είσαι 100% υπεύθυνη για όσα σου συμβαίνουν, πως είσαι η μόνη δύναμη στη ζωή σου που έλκει είτε θετικά είτε αρνητικά γεγονότα και συναισθήματα.

Η Anush, είναι μια coachee μου η οποία άλλαξε χώρα λόγω γάμου, άλλαξε όλη τη ζωή της και έχασε τον δρόμο της. Είχε εγκλωβιστεί μέσα στα αρνητικά της συναισθήματα και δεν έβλεπε πως θα εκπληρώσει το στόχο της να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους, που το είχε τόσο πολύ ανάγκη. Όταν όμως συνειδητοποίησε πως θέλει να αλλάξει και ένιωσε πως ήρθε η στιγμή για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της δεσμεύτηκε μαζί μου στο Life Retreat και ένιωσε να βρίσκει το δρόμο της, ξεκίνησε να ζει από την πλευρά της αγάπης. 

Είναι δική σου επιλογή αν θα αφήσεις τους άλλους να σε πετάξουν από το vortex σου. Η αλλαγή είναι μόνο μια επιλογή σου μακριά. Ξεκίνησέ τη Τώρα!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill Douka

Instagram: @jilldouka

Website: https://jillandnikolas.com

 

Tags τζιλ δουκα, Vortex, σχεσεις, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1138 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3386 s // Total time: 2.4524 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X