Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Μου έκοψαν το κράνος με πριόνι"


Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Μου έκοψαν το κράνος με πριόνι"

Συγκλονίζει η περιγραφή για το τροχαίο που βίωσε 

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, συγκλονίζοντάς μας.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε όσα συνέβησαν στην ηλικία των 17 ετών σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, αναφέροντας τα ακόλουθα: "Μου έχει τύχει όταν ήμουν 17 ετών να φύγουμε με φίλους από ένα νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 4.00 το πρωί φορώντας μόνο το μαγιό μας και μια πετσέτα για το κρύο για να πάμε για πρωινό μπάνιο στη Χαλκιδική. Από τον αέρα η πετσέτα σκέπασε το πρόσωπό μου, έχασα τον έλεγχο και βρέθηκα να κάνω σβούρες με τη μηχανή". 

Διαβάστε ακόμα: Θεοχάρης Ιωαννίδης: "Δεν έχω υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς σχέση" [βίντεο]

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τι συνέβη στο νοσοκομείο: "Από την πτώση στράβωσε τόσο πολύ το κράνος που φορούσα που αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το κόψουν με το πριόνι. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα και γλίτωσα με μερικές εκδορές. Ήμουν ατίθασος.Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε η περίπτωση να το κάνω τώρα. Καταρχάς, χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο το αυτοκίνητό μου, δεν αναπτύσσω μεγάλες ταχύτητες και τη μηχανή την έχω μόνο για να κάνω βόλτα".

Tags Θεοχάρης Ιωαννίδης, ατυχημα, μηχανη, gossip, showbiz, celebritie, s


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6161 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4347 s // Total time: 3.0508 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X