Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη προσωπική ιστορία του πίσω από την τεράστια επιτυχία "Παιδί γενναίο"


Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη προσωπική ιστορία του πίσω από την τεράστια επιτυχία "Παιδί γενναίο"

\"Ηταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου...\"

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό φιλοξένησε στην εκπομπή του, "Ένα τραγούδι ακόμα", ο Γιώργος Θεοφάνους, το βράδυ της Παρασκευής,11 Φεβρουαρίου. 

Ο νεαρός καλλιτέχνης σε αυτή τη μουσική συνύπαρξη που είχε με τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη, ερμήνευσε τις επιτυχίες του, αλλά εξομολογήθηκε επίσης και κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του και των συνεργασιών του.

Διαβάστε ακόμα: O Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει snowboarding στο κέντρο της Αθήνας και γίνεται viral [βίντεο]

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να μας αποκαλύψει για πρώτη φορά την ιστορία πίσω από το κομμάτι “Παιδί γενναίο”, το οποίο έκανε πολλά άτομα να ταυτιστούν μαζί του και να το αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής σχολίασε τα εξής: "Το “Παιδί γενναίο” έχει και μία όμορφη ιστορία από πίσω. ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και χτυπάει ο Νίνο στο τηλέφωνο και μου λέει “να έρθω; να περάσω;”. Ρωτάω τον Γιώργο και μου λέει “ναι φυσικά είναι και φίλος μου”. Έρχεται ο Νίνο, μου δείχνει κάποια κομμάτια ο Γιώργος, σε κάποια φάση μου παίζει ο Γιώργος το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου, λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου. Και μου έδωσε μία δύναμη εσωτερική.Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα σώψυχά μας και κλαίμε.Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι".

Tags κωνσταντινος αργυρος, διασημοι, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3697 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2822 s // Total time: 2.6519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X