Τα πλάνα μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Τα πλάνα μας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εσύ τι έχεις προγραμματίσει να κάνεις;

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων. Για κάποιους μπορεί να είναι μία εμπορική γιορτή και για κάποιους άλλους η αφορμή για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και να αναθερμάνουν τον έρωτα τους. 

Μπορεί να μην είσαι η πλέον ρομαντική γυναίκα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελες να σου φέρουν έστω ένα λουλούδι, μία σοκολάτα, να πας για ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερον ήμισυ ή μία ρομαντική βόλτα στο αγαπημένο σου σημείο. 

Από την άλλη αν είστε από τα ζευγάρια που θα μείνετε στο σπίτι, μάλλον και εμείς αυτό θα κάνουμε, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε την ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό με λίγα κεριά, κρασί, την αγαπημένη σας μουσική και ένα special dinner για δύο. Ακόμη και λίγα κόκκινα μπαλόνια σκορπισμένα στο σπίτι θα κάνουν την διαφορά, πιστέψτε με. Εγώ τα έχω στο σπίτι εδώ και λίγες ημέρες έτσι απλά επειδή μου φτιάχνουν την διάθεση!

Στην περίπτωση που είσαι single, μη σκας, πάλι μπορείς να περάσεις όμορφα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου ίσως με ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποίηση ή φτιάξε δείπνο στο σπίτι για τους κολλητούς σου. Μπορείς και να βγεις για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά ή και φαγητό με τους συνάδελφους. 

Σας παραθέτω το δικό μου inspo για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 

Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε!

Love,

K. 

xx

Photo Credits: Pinterest @DIYHOMEDECOR @ETSYUK @WEHEARTIT 
 
 

Tags αγιος βαλεντινος, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3786 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3781 s // Total time: 2.7567 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X