Κατερίνα Λέχου για την ασθένεια της:"Φοβήθηκα μην γίνω ένα τέρας" [βίντεο]


Κατερίνα Λέχου για την ασθένεια της:"Φοβήθηκα μην γίνω ένα τέρας" [βίντεο]

\"Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου\"

Η Κατερίνα Λέχου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα αλλά συνάμα και μια εξαιρετική ηθοποιός και κάθε της συνέντευξη κρύβει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αυτή τη φορά ο Άρης Καβατζίκης και η εκπομπή “Πάμε Δανάη”, συνάντησαν την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για την ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που είχε.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: "Ενηλικιώθηκα στα 35 μου"

Συγκεκριμένα για την ασθένεια της σχολίασε τα εξής: "Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου, που κράτησε πολλά χρόνια, με το πρόβλημα της σκολίωσης. Από τα έντεκά μου είχα υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό.

Ως ασθενής ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά παράλληλα η ασθένεια μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες, πήγαινα στο σχολείο, σαφώς τα παιδιά με έδειχναν περίεργα, αλλά εγώ κέρδισα και δυο πολύ καλές φίλες.

Η ασθένεια είναι δίκοπο μαχαίρι, σε δυναμώνει μεν, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ εγωκεντρικό και σκληρό ή μπορεί να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκα μην γίνω ένα τέρας και από αυτό το φόβο έγινα γατάκι στη συμπεριφορά μου". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [08:25]

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κατερινα λεχου, ασθενεια, προβλημα υγειας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2441 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2369 s // Total time: 2.4810 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X